Bengal Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Godzinę temu, Bartas89 napisał: zajefajnie wygląda Kawasaki Ninja bierz ninje Edytowane 24 Maja 2020 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Rób Virago, bo jest banalna, chociaż ma bolączki jak połówki chromòw, błotniki, potem 1600, na Ninję przyjdzie czas, jest dość pracochłonna i trudna kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Bartas - gratuluję dobrnięcia do końca warsztatu oraz pierwszej galerii. Jak na pierwszy model moto jest całkiem spoko - widywałem duuużo gorsze :). Kupuj następny i działaj, bo motorki to wdzięczny temat.... moim skromnym zdaniem. Osobiście jednak na drugi motorek polecałbym Ci coś a jak najmniejszą ilością chromów ! Yamaha Virago czy VX1600 niestety do takich się nie zaliczają więc... nie podzielam tutaj zdania Dorotki. Jaki ? Hm.. popatrz na moje warsztaty moto, może coś z tego wybierzesz. Czego byś jednak nie rozpoczął, jeśli tylko będziesz miał ochotę, będziemy pomagać i podpowiadać. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 25 minut temu, DarkWing napisał: Bartas - gratuluję dobrnięcia do końca warsztatu oraz pierwszej galerii. Osobiście jednak na drugi motorek polecałbym Ci coś a jak najmniejszą ilością chromów ! Yamaha Virago czy VX1600 niestety do takich się nie zaliczają więc... nie podzielam tutaj zdania Dorotki. Odnośnie Virago, to zastanawiam się czy nie zrobić swoich chromów. Jak składałem Hondę to robiłem test z użyciem czarnego glossu od Mr. Hobby, a na to super chrome, też od Mr.Hobby. To była farba celulozowa. Efekt wyszedł bardzo fajny. Później wrzucę foto z pomalowaną tak łyżeczką plastikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Virago to będzie nauka porządnego używania szpachli, nauka zrobienia chromów - moim zdaniem warto, nawet jak się spieprzy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 16 minut temu, toled napisał: Virago to będzie nauka porządnego używania szpachli, nauka zrobienia chromów - moim zdaniem warto, nawet jak się spieprzy coś No własnie... Tym bardziej, że model jest tani i łatwo dostępny. Na twoim miejscu kupiłbym od razu dwa i się nie stresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 13 godzin temu, DarkWing napisał: Kupuj następny i działaj, bo motorki to wdzięczny temat.... moim skromnym zdaniem. Wiem chyba o czym piszesz. Po zakończeniu jego, najbardziej mi się podobał, ze wszystkich dotychczasowych modeli, które skleiłem. Nie dlatego, że wyszedł idealnie czy coś, ale dlatego, że ma to coś, że podoba mi się najbardziej wizualnie. Już dawno chciałem złożyć motocykl, ale odstraszała mnie ilość detali i nieznajomość tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Fajnie wyszedł brawo! Virago robiłem i mogę polecić Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi