Pires Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Witam, pytanie jak temacie. Zapowiada się Italeri z wersją 76, z polskimi kalkami, ale nie wiem czy to nowość czy reedycja starocia. Będę wdzięczny za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Nie wiem czy to chodzi o nr 7078, ale jeśli tak to tu masz wszystko opisane: https://www.scalemates.com/kits/italeri-7078-t-34-76-model-1943--1272733 Co do kwestii który najlepszy to się nie wypowiem bo nie mam kompetencji - pancerka nie moja specjalność Edytowane 27 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 To stary model Esci , dwie różne wieże oraz dwa komplety kół tylko kalki nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) A chcesz zbudować model jakiegoś konkretnego pojazdu (np. ze zdjęcia), czy po prostu model T-34? Jeśli to pierwsze, to napisz. Są tu fachowcy, co mogą doradzić co i jak. Jeśli to drugie, to bierz Zviezdę. Pozdrawiam, Przemek Edytowane 27 Maja 2020 przez PrzemekW Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Ja też ci proponuję Zwiezdę tylko że gąski są ciężkosklejalne i najlepiej wymienić:) Edytowane 27 Maja 2020 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Italeri wstępnie wygląda ciekawie, kleiłem kiedyś wcześniejszą wersję (z czworokątnym włazem w wieży). Jeżeli będziesz robił konkretny czołg to bez przeróbek, dobierania części (np. kół) się nie obejdzie. Ja polecam całą serię T-34 od Unimodels. I jak napisał Przemek daj znać czy chcesz konkretny czołg skleić - Koledzy pomogą w takim wypadku dobrać sensowny model i podadzą zakres niezbędnych przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Wielkie dzięki za porady. Nie mam na mysli konkretnego egzemplarza, ja jestem lotnik-modelarz, ale chcę zrobić gift mojemu koledze, który w 34 walczy namietnie w WoT. Kupię więc zwiezdę. Edytowane 28 Maja 2020 przez Pires Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi