mandrivecs Napisano 6 Lipca 2020 Share Napisano 6 Lipca 2020 Dobrze się komponuje, mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Lipca 2020 Share Napisano 6 Lipca 2020 Grunt to dobry grunt. A ten jest dobry Miałem wcześniej trochę wątpliwości, że gąsienice zbyt czyste ale się obronią bo jedzie po twardym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Lipca 2020 Autor Share Napisano 8 Lipca 2020 Ciesze sie, ze sie podoba. Zastanawiam sie czy "dosadzic" trawy, mi sie wydaje ok i bez niej, ale moze trzeba? Sam nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Lipca 2020 Autor Share Napisano 14 Lipca 2020 Dotarlem juz w zasadzie do konca prac, troche mialem dodatkowej roboty z figsami, zdecydowalem sie zrezygnowac z wczsniej wybranych niemieckich wojakow i wstawic amerykanskich turystow, mialo byc 2, tylu zrobilem, ale na podstawcy tylko jedem, bo drugi trzymal karabin w dosc paralityczny sposob i slabo to wyglalo. z galeria poczekam na lepsza pogode (swiatlo), jakos nie moge zlapac dzisiaj ani kolorow, ani detali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi