Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

czy ktos mial juz ich produkty? Chodzi mi przede wszystkim o tablice do 72 - tloczony papier?

Reklamuja to jako 3D-Decal ale podejrzewam, ze tak troche na wyrost

Oslony tloczone tez maja

Wszystko cholernie drogie, ale moze jest to cos na poziomie?

Pozdrawiam Bravo112

Napisano (edytowane)

I nie  podejrzewaj, bo nie wiesz co to jest ?

To nie jest tłoczony papier tylko wydruk na specjalnej drukarce 3D, rozwinięcie techniki,  z której korzysta Edek przy druku swoich kolorowych blaszek.

Dużo lepsze niż badziewne zrastrowane  tablice Edka, dużo gorsze niż tablice o ostrości żyletki Yahu,  idealnie gdzieś po środku. Ale Yahu robi płaskie a oni wypukłe, Yahu prawie same deski z zegarami, Quinta robi całość.

Owiewki idealnie czyściutkie i pięknie obessane.

Mam od nich Jaka1 i i Miga-29,  wygląda to bardzo ciekawie. Jest delikatny raster na kolorach- tego w druku się nie da uniknąć za to pięknie zrobione szybki przyrządów aż miło popatrzeć. Wrzucone pod zamknięta kabinkę będzie to wyglądac genialnie, zresztą dopóki nie patrzysz na to z odległości 3 cm to trudno ten raster zauważyć.

obraz wart więcej niz 1000 słów: 

U nas Martola ma je w ofercie.

Edytowane przez Qz9
Napisano

Zakupiłem do mig-29 i powiem szczerze, że są super.... edek moze się schować, trochę drogie ale myśle ze do przełkniecia 

• Like 1
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano
W dniu 6.09.2022 o 22:58, wuwumaster napisał:

Wygląda że produktów tego typu przybywa, 

KELIK i przykładowe detale do Mi-24 

https://www.mojehobby.pl/products/MI-24P-interior-3D-decals-for-Zvezda-kit-47014369.html

Czy ktoś miał może już z tym producentem do czynienia?

Moim zdaniem nie jest to jakość firmy Quinta, mam tablice do Su-24 1/48 kelik i od Quinta i rożnica kosmos

• Like 1
Napisano

Jest jeszcze RED FOX STUDIO oferta w Moje Hobby. Mam pulpit do Mig-17PF i do Ła-7. Podzielam zdanie! Quinta jest o niebo lepsza a cena Red fox studio to jeszcze dalej niż kosmos

• Like 1
  • Thanks 1
  • 6 months later...