BRAVO112 Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Witam czy ktos mial juz ich produkty? Chodzi mi przede wszystkim o tablice do 72 - tloczony papier? Reklamuja to jako 3D-Decal ale podejrzewam, ze tak troche na wyrost Oslony tloczone tez maja Wszystko cholernie drogie, ale moze jest to cos na poziomie? Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 (edytowane) I nie podejrzewaj, bo nie wiesz co to jest To nie jest tłoczony papier tylko wydruk na specjalnej drukarce 3D, rozwinięcie techniki, z której korzysta Edek przy druku swoich kolorowych blaszek. Dużo lepsze niż badziewne zrastrowane tablice Edka, dużo gorsze niż tablice o ostrości żyletki Yahu, idealnie gdzieś po środku. Ale Yahu robi płaskie a oni wypukłe, Yahu prawie same deski z zegarami, Quinta robi całość. Owiewki idealnie czyściutkie i pięknie obessane. Mam od nich Jaka1 i i Miga-29, wygląda to bardzo ciekawie. Jest delikatny raster na kolorach- tego w druku się nie da uniknąć za to pięknie zrobione szybki przyrządów aż miło popatrzeć. Wrzucone pod zamknięta kabinkę będzie to wyglądac genialnie, zresztą dopóki nie patrzysz na to z odległości 3 cm to trudno ten raster zauważyć. obraz wart więcej niz 1000 słów: U nas Martola ma je w ofercie. Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Zakupiłem do mig-29 i powiem szczerze, że są super.... edek moze się schować, trochę drogie ale myśle ze do przełkniecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 27 Października 2020 Share Napisano 27 Października 2020 Ktoś zna narzędzie do takiego druku? Co to za drukarki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 27 Października 2020 Share Napisano 27 Października 2020 Np coś takiego: https://hp3d.pl/pl/hp3d#s1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 30 Października 2020 Share Napisano 30 Października 2020 Wymiękłem po zapoznaniu się z cenami takiego sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Czy ktoś już to montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 Wygląda że produktów tego typu przybywa, KELIK i przykładowe detale do Mi-24 https://www.mojehobby.pl/products/MI-24P-interior-3D-decals-for-Zvezda-kit-47014369.html Czy ktoś miał może już z tym producentem do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 W dniu 6.09.2022 o 22:58, wuwumaster napisał: Wygląda że produktów tego typu przybywa, KELIK i przykładowe detale do Mi-24 https://www.mojehobby.pl/products/MI-24P-interior-3D-decals-for-Zvezda-kit-47014369.html Czy ktoś miał może już z tym producentem do czynienia? Moim zdaniem nie jest to jakość firmy Quinta, mam tablice do Su-24 1/48 kelik i od Quinta i rożnica kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 A to dzięki za info, dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Jest jeszcze RED FOX STUDIO oferta w Moje Hobby. Mam pulpit do Mig-17PF i do Ła-7. Podzielam zdanie! Quinta jest o niebo lepsza a cena Red fox studio to jeszcze dalej niż kosmos 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 W dniu 6.06.2020 o 20:21, dorian1997 napisał: trochę drogie ale myśle ze do przełkniecia tak od 23 do 27 Euro dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi