lulu Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 W galeriach wstawiamy widoczne zdjęcia, a nie linki do stron. Moderator. 1 Cytuj
lulu Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Napisano 9 Czerwca 2020 https://photos.google.com/share/AF1QipNsrLImQhcDek9k7gysfSUXL8GEc9U9QJVplRT9UTV5zBDz6XfcZa7WY0Mvm_bWFw?key=T3BnWGg4MXZhZjN6Y1FBRDRKalZ3ZmFmNThUMmZ3 Cytuj
ManiekB Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Nie wiesz może, że platforma SSys ma nośność 52 t, a Ferdynand (ten model to nie Elefant) waży 65t, a do przewozu tych pojazdów stosowano platformę 6-osiową SSyms o nośności 80 t. Pozdrawiam 1 Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2020 Super Moderator Napisano 9 Czerwca 2020 1 godzinę temu, lulu napisał: https://photos.google.com/share/AF1QipNsrLImQhcDek9k7gysfSUXL8GEc9U9QJVplRT9UTV5zBDz6XfcZa7WY0Mvm_bWFw?key=T3BnWGg4MXZhZjN6Y1FBRDRKalZ3ZmFmNThUMmZ3 Panie Lulu, nie chce się skopiować adresów obrazów i ich wkleić? Cytuj
lulu Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Napisano 10 Czerwca 2020 sporo problemów miałem akurat z kompem i miałem już tego dosyć i "słoń" po prostu został Cytuj
kryspacz Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Efekt dla mnie, jako laika w temacie wagonów, fajny. Przyczepiłbym się do mało logicznego ustawienia budynku - całe szczęście, że ktoś zburzył tę ścianę, bo przed rozwaleniem przechodziła chyba przez tory? Cytuj
AcriSS Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 15 godzin temu, ManiekB napisał: Nie wiesz może, że platforma SSys ma nośność 52 t, a Ferdynand (ten model to nie Elefant) waży 65t, a do przewozu tych pojazdów stosowano platformę 6-osiową SSyms o nośności 80 t. Pozdrawiam To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. Cytuj
ManiekB Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 25 minut temu, AcriSS napisał: To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. To jest dokładnie pomieszany ferdynand z elefantem - skrzynka narzędziowa z boku (ferdynand), brak zimmeritu (ferdynand) , kaem i wieżyczka dowódcy (elefant), malowanie typowe dla (ferdynand). Cytuj
lulu Napisano 11 Czerwca 2020 Autor Napisano 11 Czerwca 2020 20 godzin temu, AcriSS napisał: To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. Panowie, to jest elefant italeri. Pomalowałem sobie go tak bo mi wolno, jest na takiej platformie bo mi wolno, (chodziło o jak najmniejszą dioramkę gdyż brakuje miejsca w domu) budynek kończy się tuż przed torem (trochę wyobraźni) bo mi wolno.......itd Modelarstwo to zabawa według mnie, nie jestem B. Wołoszański i nie muszę sztywno trzymać się historii. Podoba się komuś, to się cieszę; nie podoba się to trudno - każdy ma swój gust. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 11 Czerwca 2020 Napisano 11 Czerwca 2020 Nie wchodząc w merytorykę mi się podoba. Bardzo dobre zielsko - szczególnie ta wydeptana trawa i bluszcz na rogu Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 13 Czerwca 2020 Super Moderator Napisano 13 Czerwca 2020 Nie ma za co. Jak możesz, to jeszcze popraw zdjęcia w temacie "Papierosek" A co do "słonia na torach", choć nie znam sie na pociącach itp., to mnie się podoba. Cytuj
jarek Napisano 19 Lutego 2021 Napisano 19 Lutego 2021 Mamy też element z filmu,,Złoto dla zuchwałych" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi