lulu Napisano 9 Czerwca 2020 Share Napisano 9 Czerwca 2020 W galeriach wstawiamy widoczne zdjęcia, a nie linki do stron. Moderator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2020 https://photos.google.com/share/AF1QipNsrLImQhcDek9k7gysfSUXL8GEc9U9QJVplRT9UTV5zBDz6XfcZa7WY0Mvm_bWFw?key=T3BnWGg4MXZhZjN6Y1FBRDRKalZ3ZmFmNThUMmZ3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Czerwca 2020 Share Napisano 9 Czerwca 2020 Nie wiesz może, że platforma SSys ma nośność 52 t, a Ferdynand (ten model to nie Elefant) waży 65t, a do przewozu tych pojazdów stosowano platformę 6-osiową SSyms o nośności 80 t. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2020 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2020 1 godzinę temu, lulu napisał: https://photos.google.com/share/AF1QipNsrLImQhcDek9k7gysfSUXL8GEc9U9QJVplRT9UTV5zBDz6XfcZa7WY0Mvm_bWFw?key=T3BnWGg4MXZhZjN6Y1FBRDRKalZ3ZmFmNThUMmZ3 Panie Lulu, nie chce się skopiować adresów obrazów i ich wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2020 sporo problemów miałem akurat z kompem i miałem już tego dosyć i "słoń" po prostu został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Efekt dla mnie, jako laika w temacie wagonów, fajny. Przyczepiłbym się do mało logicznego ustawienia budynku - całe szczęście, że ktoś zburzył tę ścianę, bo przed rozwaleniem przechodziła chyba przez tory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AcriSS Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 15 godzin temu, ManiekB napisał: Nie wiesz może, że platforma SSys ma nośność 52 t, a Ferdynand (ten model to nie Elefant) waży 65t, a do przewozu tych pojazdów stosowano platformę 6-osiową SSyms o nośności 80 t. Pozdrawiam To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 25 minut temu, AcriSS napisał: To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. To jest dokładnie pomieszany ferdynand z elefantem - skrzynka narzędziowa z boku (ferdynand), brak zimmeritu (ferdynand) , kaem i wieżyczka dowódcy (elefant), malowanie typowe dla (ferdynand). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 11 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2020 20 godzin temu, AcriSS napisał: To jest Elefant. Ma karabin MG34 na pozycji radiotelegrafisty oraz zmodyfikowany, nieco wyższy właz oficerski którego nie było w pierotnej wersji nazywanej Ferdynandem. Fajne akcenty poza głównym planem, ten chwast w stercie cegieł jest git. Panowie, to jest elefant italeri. Pomalowałem sobie go tak bo mi wolno, jest na takiej platformie bo mi wolno, (chodziło o jak najmniejszą dioramkę gdyż brakuje miejsca w domu) budynek kończy się tuż przed torem (trochę wyobraźni) bo mi wolno.......itd Modelarstwo to zabawa według mnie, nie jestem B. Wołoszański i nie muszę sztywno trzymać się historii. Podoba się komuś, to się cieszę; nie podoba się to trudno - każdy ma swój gust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 Nie wchodząc w merytorykę mi się podoba. Bardzo dobre zielsko - szczególnie ta wydeptana trawa i bluszcz na rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2020 Dzięki za poprawienie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Czerwca 2020 Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2020 Nie ma za co. Jak możesz, to jeszcze popraw zdjęcia w temacie "Papierosek" A co do "słonia na torach", choć nie znam sie na pociącach itp., to mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Mamy też element z filmu,,Złoto dla zuchwałych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi