Tazman79 Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Model samolotu pasażerskiego Boeing 737-400 w skali 1:144, w okazjonalnym malowaniu 80-lat PLL LOT, wykonany z zestawu DACO. Kalkomania LimaOscar, malowany farbami Bilmodel. Zestaw miły w budowie, posiada wiele detali, antenek itp. Najbardziej dała mi się we znaki kalkomania, ponieważ jest dość cienka i łatwo się rozdziera, zwłaszcza okienka. Zapobiegawczo miałem dwa zestawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Model śliczny . Ale na drugim zdjęciu coś jakby niedoszpachlowana krawędź natarcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 Teraz, Pires napisał: Model śliczny . Ale na drugim zdjęciu coś jakby niedoszpachlowana krawędź natarcia ? Masz rację, za późno to dojrzałem i przy poprawianiu mógł bym zniszczyć malowanie więc niestety tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Ładny ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Bardzo ładny w tym okolicznościowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Model fajny. Miałem przyjemność obsługiwać oryginał ładnych parę lat temu, strasznie zmęczone te Benki już były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi