SuperTruckster Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Witam Serdecznie. Chciałbym zaprezentować model T90 od Zvezdy w skali 1/35. Miłego oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Fajny mdel, ale trzeba z nim cos jeszcze zrobic. Jest sklejony, wymalowany (nie widze cieniowania, ale to juz jak kto lubi i chce), dostal washa i... to koniec. Syf przy wydechu sygnalizuje, ze to eksponat uzytkowy a uklad jezdny czysty jak na wystawie. Kolega jeszcze troche popracuje przy modelu i bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 Mi, oprócz tego co powyżej tylko troszkę jeszcze przeszkadza srebrna obwódka koła zębatego, zamień to na nieregularne obicia, poza tym ok, fajny, czysty, schludny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Czerwca 2020 Share Napisano 23 Czerwca 2020 Ta srebrna obwodka do zamalowania bo niby o co miała się tak wytrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 W dniu 22.06.2020 o 23:24, michal0281 napisał: Fajny mdel, ale trzeba z nim cos jeszcze zrobic. Jest sklejony, wymalowany (nie widze cieniowania, ale to juz jak kto lubi i chce), dostal washa i... to koniec. Syf przy wydechu sygnalizuje, ze to eksponat uzytkowy a uklad jezdny czysty jak na wystawie. Kolega jeszcze troche popracuje przy modelu i bedzie super. Dokładnie mam takie same odczucie. Wg mnie jeszcze trzeba go trochę ubrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, imek46 napisał: Dokładnie mam takie same odczucie. Wg mnie jeszcze trzeba go trochę ubrudzić Górę to bym nawet zostawił, ale gąski na pewno EDIT ------------------------ Może nawet nie błotem czy innymi ziemistymi wynalazkami ale na pewno bym przy zakurzył / zapylił Edytowane 13 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi