SuperTruckster 11 Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Witam Serdecznie. Chciałbym zaprezentować model T90 od Zvezdy w skali 1/35. Miłego oglądania 1 Quote Link to post Share on other sites
michal0281 196 Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Fajny mdel, ale trzeba z nim cos jeszcze zrobic. Jest sklejony, wymalowany (nie widze cieniowania, ale to juz jak kto lubi i chce), dostal washa i... to koniec. Syf przy wydechu sygnalizuje, ze to eksponat uzytkowy a uklad jezdny czysty jak na wystawie. Kolega jeszcze troche popracuje przy modelu i bedzie super. Quote Link to post Share on other sites
jarross 22 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Mi, oprócz tego co powyżej tylko troszkę jeszcze przeszkadza srebrna obwódka koła zębatego, zamień to na nieregularne obicia, poza tym ok, fajny, czysty, schludny model. Quote Link to post Share on other sites
enten 126 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Ta srebrna obwodka do zamalowania bo niby o co miała się tak wytrzeć? Quote Link to post Share on other sites
imek46 5 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 W dniu 22.06.2020 o 23:24, michal0281 napisał: Fajny mdel, ale trzeba z nim cos jeszcze zrobic. Jest sklejony, wymalowany (nie widze cieniowania, ale to juz jak kto lubi i chce), dostal washa i... to koniec. Syf przy wydechu sygnalizuje, ze to eksponat uzytkowy a uklad jezdny czysty jak na wystawie. Kolega jeszcze troche popracuje przy modelu i bedzie super. Dokładnie mam takie same odczucie. Wg mnie jeszcze trzeba go trochę ubrudzić Quote Link to post Share on other sites
M.A.V. 415 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 (edited) 2 godziny temu, imek46 napisał: Dokładnie mam takie same odczucie. Wg mnie jeszcze trzeba go trochę ubrudzić Górę to bym nawet zostawił, ale gąski na pewno EDIT ------------------------ Może nawet nie błotem czy innymi ziemistymi wynalazkami ale na pewno bym przy zakurzył / zapylił Edited July 13, 2020 by M.A.V. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts