kowal76 Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Kolejny Tu 154M Zvezdy skończony. Tym razem malowanie PLL LOT i kalki PDT. Model bez śladów eksploatacji i łosza ponieważ taki w założeniu miał być. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 "Gołe" pasażery bez śladów eksploatacji i tak dobrze wyglądają. Zaś sylwetka Tupolewa jest ponadczasowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2020 Dzięki koledzy. Podobno w nr rejestracyjnych powinny być kreski, ale kalkomanie tego nie uwzględniają ?. Na zdjęciach oryginałów też nie bardzo widzę te kreski. Na fejsbuku dostałem taką uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2020 2 minuty temu, Spotter napisał: Patrząc na stare zdjęcia na szybko, to na kadłubie kredki po SP nie ma. Co do skrzydeł to trzeba znaleźć zdjęcie z góry. Szukałem i nie mogę znależć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2020 9 godzin temu, RAV napisał: Czyli kalki PDT są błędne. Muszę to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) SP-LCO i bez kreski...Krawedzie natarcia na czesci płatow bez slotow, przy kadłubie ,były pozostawione w kolorze Alu na głebokosc slotów.Czyli pomalowałeś za głeboko Alu Edytowane 5 Lipca 2020 przez em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi