MichalZ Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Siemka,do zaprezentowania mam Tiger I późnego,w zimmericie, z firmy Dragon numer katalogowy 6947 ,prosto z pudła.Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2020 przez MichalZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Bardzo ładny Kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 A mi jak zwykle podoba się Twoja robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Pomalowany fajnie ale mi srednio pasuje ten mocny wash. Moze jakbyś przykurzyl troche kola czy je przygasil filtrami mysle ze by bylo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 podobuje mnie sie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Bardzo fajny model i na prawdę nic mnie nie obchodzi, że prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 (edytowane) Jaką konkretnie farbą malowałeś obręcz kół w miejscu styku z gąsienicą? Edytowane 11 Lipca 2020 przez zyziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi