Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Ok, dzięki za wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Solo napisał: To są naprawdę pieniądze wyrzucone w błoto. Jeśli chcesz się nauczyć czegoś, to nie z tego magazynu, tylko lepiej z filmów na YT. Jest tego sporo i to są znacznie lepsze źródła informacji niż marne zdjęcia tego czasopisma. 52 minuty temu, Solo napisał: Nie słyszałem o takiej technice aplikacji pigmentu. Czemu ma służyć takie walenie go na grubo, zamiast pędzelka czy gąbki? Co to daje? Gdybyś nie gardził wiedzą na nośniku papierowym to byś wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Gdybyś nie gardził wiedzą na nośniku papierowym to byś wiedział. Nie gardzę, przechodziłem ten etap kilka lat temu i dzięki temu wiem że są fajniejsze sposoby na marnowanie pieniędzy.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Solo napisał: Czemu to ma służyć? Coś jakby wash tylko pigmentem? Symulowaniu brudu w zakamarkach? Technika używana w pancerce zupełnie obca dla samolociarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Sierpnia 2020 Super Moderator Share Napisano 12 Sierpnia 2020 @_OldMan_ miał rację, chodziło o mieszadełko. Pokazane jest na zdjęciu jak nakłada nim pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi