DarkWing Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Mój drugi śmigłowiec. Bez zbędnych słów, co trzeba było opisałem w warsztacie. Model jest jaki jest.... dobrze, że w ogóle jest :)... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Prezentuje się wyśmienicie, takie cacuszko. Przy tym śmigłowcu, w tym malowaniu nie przeszkadza mi brak śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Fajniutki ale troszkę brakuje delikatnego washa i chyba kolorki powinny mieć inny odcień https://gavran.flog.pl/wpis/9430201/ec135-lpr ale jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Świetny, też bym chciał takiego kiedyś zrobić tym bardziej, że pracuje w tym zawodzie kumple by mi zazdrościli ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi