jpl Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Tak się prezentuje teraz PZL P.11b. Warsztat jest tutaj. Ogółem, bardzo dobry model, choć trzeba uważać przy podwoziu i w tej wersji zaszpachlować otwory w karterze. Zapraszam zatem teraz na garść zdjęć. Na dwóch ostatnich z "jedenastą" w wersji "a". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Fajnie wygląda. Trochę mocno się błyszczy, na pewno Rumuni używali błyszczącej farby? Chyba się pokuszę o zbudowanie go, dobrze będzie wyglądać obok rumuńskiego Emila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 podoba mi sie ale....czy jestes pewien, ze Rumuni mieli asymetryczne oznaczenia na gorze skrzydel? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2020 W dniu 22.08.2020 o 06:56, GreGG24 napisał: Fajnie wygląda. Trochę mocno się błyszczy, na pewno Rumuni używali błyszczącej farby? Chyba się pokuszę o zbudowanie go, dobrze będzie wyglądać obok rumuńskiego Emila. Z tego, co wiem, to tak. W dniu 22.08.2020 o 17:37, BRAVO112 napisał: podoba mi sie ale....czy jestes pewien, ze Rumuni mieli asymetryczne oznaczenia na gorze skrzydel? Akurat tu robiłem według instrukcji, IBG to sprawdzało dość dokładnie i z tego wynikało, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 29 Sierpnia 2020 Share Napisano 29 Sierpnia 2020 Jak zwykle solidna, porządna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi