x_bandit Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 (edytowane) Cześć, tak jak gdzieś to pisałem po BVce dostałem od córki do zrobienia T-80B z Modelcollecta. Miał to być model do sklejenia razem przy moim niewielkim udziale (żeby nie było sama wybrała ten model ). Wyszło jednak tak, że 80ka modelcollecta okazała się zbyt wymagająca i "dokończyć" musiałem ją sam... takie życie. Od razu napiszę, że skala nie moja i ostatni w 72 był sklejony przeze mnie jeszcze w podstawówce Abrams z ESCI bodajże jako część dioramki z Apachem - wtedy kleiłem zaciekle samoloty... dlatego proszę o łagodny wymiar kary Oczywiście starałem się powymieniać co się tylko dało, jednak zdaję sobie sprawę z niedoskonałości jakie jeszcze można by poprawić. Mam w planach do tego modelika dorobienie dioramki i umieszczenie jej w jakimś "displej kejsie" co by się nie kurzyło zanadto. Plan na dioramkę mam pacyfistyczny, a dokładniej czołg na popasie na soczystej trawce z czołgistami zbierającymi kwiatki w końcu ma to być prezent dziewczynki Poniżej efekty bez dioramki. pozdrawiam Kuba Edytowane 25 Września 2020 przez x_bandit 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Ładny, ładny ale jak to dla dziewczynki i mają być kwiatki to ja bym już poszedł po bandzie i zrobił jakieś kamo w takim stylu : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 8 godzin temu, M.A.V. napisał: Ładny, ładny ale jak to dla dziewczynki i mają być kwiatki to ja bym już poszedł po bandzie i zrobił jakieś kamo w takim stylu : Zacny egzemplarz i malowanie. Krzyż pomiędzy HelloKitty to iście diabelski pomysł muszę pogadać z młodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Chyba gdyby nie gąski to spokojnie bym powiedział, że to 1/48, a jak byś napisał, że 1/35 to też bym uwierzył. Ps gumy bardzo ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 31 minut temu, michal0281 napisał: Chyba gdyby nie gąski to spokojnie bym powiedział, że to 1/48, a jak byś napisał, że 1/35 to też bym uwierzył. Ps gumy bardzo ładne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Ja w 35 tak nie umiem. Pełen szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Super wyszedł. Jak uzyskałeś takie fartuchy gumowe (kształt i kolor)? Dodał bym liny holownicze, Eureka robi fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 40 minut temu, Michal_G napisał: Super wyszedł. Jak uzyskałeś takie fartuchy gumowe (kształt i kolor)? Dodał bym liny holownicze, Eureka robi fajne. Przód to foremka aluminiowa Duża od pasztetu, fototrawione z zestawu były słabe boki fototrawione z zestawu. Trzeba było pogiąć tak żeby było bardziej wiarygodne. Kolor Vallejo Panzer Dark Grey 71.056, a na wierzch miejscowo na przetarcia tamiya weathering master oraz kredki AK na zacieki (głównie przód). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi