Mitrandir Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Szkoda Tomciu ja mam wenę, a nie mam warunków jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 Taka sytuacja się "wytworzyła" I złożone na sucho Będzie trzeba na.....lać I jeszcze lektura do poduchy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 No nareszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Ja już kończę po woli swój nowy "stary" warsztat, i pomalutku się szykuje jakiś wiatrak... i wiecej niż pewne jest to, że będzie to jakiś mil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 39 minut temu, Mitrandir napisał: będzie to jakiś mil Mi 6 VKP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 1 godzinę temu, abtb napisał: Mi 6 VKP ? Nie ptaszyny źle ci doniosły... owszem szukałem takowego bo jest mu najbliżej do Mi-6 PZH2. Ale nie będę dla jednej części kupował model za 200zł wolę zam dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 I tak kończy się pochlejpart w robocie nic nie zrobione ludzie poszli gdzieś w 3 doopy i potem pretensje kierownika, że jakości brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 Szpachla wiąże . A jak zwiąże to się będzie robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 No i jak, związała już? Czy tak grubo, jak betonu w Hoover Dam. Może trza było na mniejsze komórki podzielić, to by szybciej wyschła. Tak plotę, bo już się postępów nie mogę doczekać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Marca 2021 Autor Share Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Kurcze, ziom, ja to już nawet zapomniałem że mam tu warsztat odpalony W tej nieświadomości grzebię już sobie Epizod IV - "Летающий крокодил" a tu pif-paf i jest siara Nie będę ukrywał, że montownia już bokami robi ale może jeszcze da się oddelegować jakiegoś majstra z pomagierem, żeby i tu jakiś ruch robili Edytowane 18 Marca 2021 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 4 godziny temu, abtb napisał: Kurcze, ziom, ja to już nawet zapomniałem że mam tu warsztat odpalony Jesteśmy tu, żeby Ci przypominać- jak mawiają bracia Koala. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 23 Kwietnia 2021 Share Napisano 23 Kwietnia 2021 W dniu 18.03.2021 o 08:08, abtb napisał: W tej nieświadomości grzebię już sobie Epizod IV - "Летающий крокодил" O to to ...krokodyla to bym popatrzył.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2021 42 minuty temu, zegeye napisał: O to to ...krokodyla to bym popatrzył.... Ależ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Kwietnia 2021 Share Napisano 23 Kwietnia 2021 ale się zrobiłem w cyca...... patrzę: aktualizacja ---> to w te pędy zaglądam by obadać nowe fotki a tu zonk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 11:19, abtb napisał: Ależ proszę Eeeee myślałem że krokodyl to inny śmiglak... raczej mi się z Kamowem K-50 kojarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Godzinę temu, zegeye napisał: K-50 To "Aligator" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 9 godzin temu, abtb napisał: To "Aligator" Ka-52 to Aligator... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 14 minut temu, Mitrandir napisał: Ka-52 to Aligator Ja to się panie znam na samolotach a nie na wiatrakach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Ja to się panie znam na samolotach a nie na wiatrakach No widać... jak robisz same rury to ci się zaległości robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 15 minut temu, Mitrandir napisał: jak robisz same rury Oj, przesadzasz Grzesiu, nie same, nie same. Czasami popełniam jakiegoś "propsa" Właśnie leci taki sympatyczny Trzmiel do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 33 minuty temu, abtb napisał: Oj, przesadzasz Grzesiu, nie same, nie same. Czasami popełniam jakiegoś "propsa" Właśnie leci taki sympatyczny Trzmiel do mnie Co tym razem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Mitrandir napisał: Co tym razem? Przecież napisałem: 37 minut temu, abtb napisał: taki sympatyczny Trzmiel Widzę, że ty na samolotach znasz się tak samo jak ja na śmigłowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 32 minuty temu, abtb napisał: Przecież napisałem: Widzę, że ty na samolotach znasz się tak samo jak ja na śmigłowcach ... był również taki śmigłowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 16 minut temu, Mitrandir napisał: był również taki śmigłowiec Czy ty aby nie używasz słowa "śmigłowiec" w stosunku do tej konstrukcji. Dla mnie "śmigłowiec" to trochę więcej metalu niż silnik i kilka rurek. Żebyś już nie kopał w głąb internetu i łba nie łamał to napiszę ci to wprost - idę w agrokulturę i opryskiwanie pól i będę robił Cmelaka naszych południowych sąsiadów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Heee że gównopopylacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi