Psar77 Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 Powoli i mozolnie do przodu. Robią się duperele: Ale i podstawka. Czas podziałać trochę z olejami i zmatowić dziada a potem powoli kończyć, bo Włocławek juz na horyzoncie ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Totalna porażka ... Założyłem podwozie i ... chyba musimy od siebie odpocząć Nie podoba mi się wcale !!! Przednia goleń po skręceniu w ogóle straciła geometrię a poza tym wash bezczelnie zapuścił się do wlotów powietrza ... Znów krok w tył ... Edytowane 2 Października 2022 przez Psar77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 10 minut temu, Psar77 napisał: Znów krok w tył ... Nie przesadzaj, wash można spokojnie usunąć, choćby pędzelkiem maczanym w white spiricie. Koło do lekkiej poprawki i już bliżej niż dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 1 minutę temu, barszczo napisał: Nie przesadzaj, wash można spokojnie usunąć, choćby pędzelkiem maczanym w white spiricie. Koło do lekkiej poprawki i już bliżej niż dalej . Z tym washem to lipa, bo akurat do wlotów nie wpuszczałem bezbarwnego (w sumie to było tak dawno, ze nie pamiętam ...) a goleń jest pół plastikowa, pół żywiczna więc tez ekwilibrystyka będzie... Trudno - co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 18 godzin temu, Psar77 napisał: Po washu zupełnie inaczej, lepiej 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 Nie marudź nie jest źle. Jak malowales gunziakami czy tamiyą, to śmiało możesz ścierać pędzelkiem z WS, nie ruszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 14 Października 2022 Autor Share Napisano 14 Października 2022 Powoli do brzegu.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 10 godzin temu, Psar77 napisał: Powoli do brzegu.... Nooooo bardzo ładnie. Podoba mi sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Października 2022 Autor Share Napisano 16 Października 2022 Dokleiłem podwieszenia Tak naprawdę do zrobienia została mi tylko owiewka ... Próbny "szczał" z podstawką: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 Godzinę temu, Psar77 napisał: Dokleiłem podwieszenia Zaczepy na pylonach robią robotę. Teraz patrząc żałuję, że nie zrobiłem ich u siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Października 2022 Share Napisano 17 Października 2022 A przednie dysze nie powinny być w kolorze stali? Harriery pierwszej generacji miały milowane, ale już AV-8B kojaże tylko z niemalowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Października 2022 Autor Share Napisano 17 Października 2022 42 minuty temu, wuwumaster napisał: A przednie dysze nie powinny być w kolorze stali? Harriery pierwszej generacji miały milowane, ale już AV-8B kojaże tylko z niemalowanymi W życiu romana ! Pierwsze dysze są "zimne" i odprowadzają tylko powietrze podawane przez wentylator☝ Tylne są "gorace" I sau mnie w kolorze burned metal - pokażę w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Października 2022 Share Napisano 17 Października 2022 Ale oczywiście masz rację co do funkcji dysz, nie zmienia to jednak kwestii czy były malowane czy nie. Ok chwila googlowania przekonała mnie że jednak malowane dysze 1szego stopnia to rzecz powszechna Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 (edytowane) W sumie ... gotowy - I jeszcze od spodu rzut (na taśmę ) Został mi do przyklejenia taki śmieszny czujnik na dziobie, ale już mi się za bardzo łapy trzęsą. Jak zwykle na galerię trzeba będzie trochę poczekać i wtedy będziecie mnie mogli krytykować do woli Na żywo będzie można zobaczyć w najbliższy weekend we Włocławku Dziękuję dopingującym ! Edytowane 21 Października 2022 przez Psar77 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Października 2022 Autor Share Napisano 21 Października 2022 W dniu 17.10.2022 o 21:07, wuwumaster napisał: Ale oczywiście masz rację co do funkcji dysz, nie zmienia to jednak kwestii czy były malowane czy nie. Ok chwila googlowania przekonała mnie że jednak malowane dysze 1szego stopnia to rzecz powszechna Pozdrawiam! Ok. Tym razem ja zwracam honor Natknąłem się przypadkiem na takie foto: Natomiast wydaje mi się, ze tak bylo tylko u Brytyjczyków- przy amerykańskich się z takimi nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 8 godzin temu, Psar77 napisał: W sumie ... gotowy - I bardzo fajnie wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 model bardzo ladny tylko pytanie, czy on to wszystko udzwignie, co ma podwieszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Października 2022 Autor Share Napisano 21 Października 2022 8 minut temu, BRAVO112 napisał: model bardzo ladny tylko pytanie, czy on to wszystko udzwignie, co ma podwieszone? No ba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 18 godzin temu, Psar77 napisał: W sumie ... gotowy - I jeszcze od spodu rzut (na taśmę ) Został mi do przyklejenia taki śmieszny czujnik na dziobie, ale już mi się za bardzo łapy trzęsą. Jak zwykle na galerię trzeba będzie trochę poczekać i wtedy będziecie mnie mogli krytykować do woli Na żywo będzie można zobaczyć w najbliższy weekend we Włocławku Dziękuję dopingującym ! Świetny jest ! Ehh może kiedyś i mój B plus doczeka się wyjścia z pudła i osiągnięcia choć zbliżonego wyglądu... Czekam na galerię, pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 3 godziny temu, wuwumaster napisał: Świetny jest ! Ehh może kiedyś i mój B plus doczeka się wyjścia z pudła i osiągnięcia choć zbliżonego wyglądu... Czekam na galerię, pozdr ww nie wiem, czy Cie pocieszę, ale ja ze swoimi TAV-8B os stycznia próbuję wyjść z pudła. Zawsze cos mi przeszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi