krosto Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2020 Czołem, Wykredkowałem śmigła, nie jestem zbytnio zwolennikiem strugania, a z pewnością kupowania wystruganych śmigiełek za grube petrodolary. Malunki zdecydanie mniej czasu mi zajmują. W tym modelu mam zamiar wykorzystać Axiala, ale jak już się dorwałem, to zrobiłem wszystkie z zestawu pzdr K 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2020 W międzyczasie brnę dalej w kolejne elementy zestawu, także panie Dziejku, przekroczyłem Rubikon Rubikoniem, jak powiada pewien Wieszcz, bliżej mi do końca, niż do początku..początkowiowi, a może początkiemu..? pzdr D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Zapowiada się fajniutki Oeffag :). Podziwiam warsztacik :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia 2022 Share Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) . Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 6 Sierpnia 2022 Share Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Super wyszły te śmigła! PS. Ale my odkopali Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi