krosto Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Napisano 1 Grudnia 2020 Czołem, Wykredkowałem śmigła, nie jestem zbytnio zwolennikiem strugania, a z pewnością kupowania wystruganych śmigiełek za grube petrodolary. Malunki zdecydanie mniej czasu mi zajmują. W tym modelu mam zamiar wykorzystać Axiala, ale jak już się dorwałem, to zrobiłem wszystkie z zestawu pzdr K 3 Cytuj
krosto Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Napisano 10 Grudnia 2020 W międzyczasie brnę dalej w kolejne elementy zestawu, także panie Dziejku, przekroczyłem Rubikon Rubikoniem, jak powiada pewien Wieszcz, bliżej mi do końca, niż do początku..początkowiowi, a może początkiemu..? pzdr D 6 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 11 Grudnia 2020 Napisano 11 Grudnia 2020 Zapowiada się fajniutki Oeffag :). Podziwiam warsztacik :). Cytuj
zaruk Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) . Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez zaruk Cytuj
panDespota Napisano 6 Sierpnia 2022 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Super wyszły te śmigła! PS. Ale my odkopali Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez panDespota 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi