Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tytuł enigmatyczny, a pod nim kryje się mała scenka zawierająca M1165 i Mitsubishi Pajero oraz kilku figurantów. Całość to pewnie tło w postaci tychże betonowych barier. Zacznę bardzo powoli. Użyte modele to
1. M1151 Academy
2. Japanese SUV Takom
3. System SAMSON będzie dłubany od podstaw w oparciu o CROWS (o ile się coś da przeszczepić)

M1165 z betonem w tle i Mitsubishi Pajero

pajero.jpg

46449549132_824a095abe_c.jpgM

@M.A.V.- liczę na Twojego potwora....

Edytowane przez makinen
  • Like 2
Napisano

Zasiadam i kibicuję, do tego pajero trzeba mieć zdrowie, projektant nie do końca (moim zdaniem) przemyślał kwestię bocznych okien i szyberdachu, ale ogólne :)  ...

Napisano
8 minut temu, chorąży napisał:

Zasiadam i kibicuję, do tego pajero trzeba mieć zdrowie, projektant nie do końca (moim zdaniem) przemyślał kwestię bocznych okien i szyberdachu, ale ogólne :) ...

Masz rację. Dodatkowo pikanterii dodaje fakt, ze kupiłem ten model z wklejonymi szybami i...umówmy się, precyzyjna robota to nie jest. 

Napisano

będę zaglądał   - powodzenia w budowie  :piwo:

Godzinę temu, makinen napisał:

@M.A.V.- liczę na Twojego potwora....

eh... chyba szybciej ogarnę panienki łącznie z "wyjściowym" makijażem :haha:

obie konserwy (koszerna i egipska) przy dobrych wiatach ruszą wiosną 2021   :rozkaz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Niestety zdjęć mało (5). Wewnątrz żadnych. Musiałem zamontować przyciemniane szyby, bo anteny sugerują zestawy elektroniki w środku. Ponieważ nie mam pojęcia, co może być w środku, to trzeba było trochę oszukać. Wydaje mi się, że to może być pojazd dowodzenia, na walkę elektroniczną zbyt ubogi zestaw anten.

Napisano

Dla tych mniej zorientowanych- SUV Takoma, to wczesniejsza wersja Pajero/Montero, niż ta z oryginalnych zdjęć, a więc lekko przez palce trzeba spojrzeć.

Tak więc SUV (bez bagażnika z antenami jeszcze), wstępnie zaczęty M1165 i elementy zapór/barier z checkpointa autorstwa Przemka Przybulewskiego (pierwyj sort z kontaktem, zleceniem, wykonaniem, jakością i dostawą). Polecam.

IMG_8013.JPG

IMG_8014.JPG

IMG_8015.JPG

IMG_8016.JPG

IMG_8017.JPG

IMG_8018.JPG

IMG_8019.JPG

IMG_8020.JPG

IMG_8021.JPG

• Like 3
  • 1 year later...