MichalZ Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) Siemka Do zaprezentowania M8 Greyhound firmy Tamiya ,skala 1:35, model dostał małą część z ekwipunkiem z zestawu Panzer art oraz metalową lufę firmy Aber, anteny zgięte do tyłu gdyż będą jeszcze wiązane . Pozdrawiam Edited November 9, 2020 by MichalZ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Na cywilach się nie znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Michał po prostu ma tempo. Ogarnął M-ATV od RFM bodajże w dwa tygodnie (na gotowo), więc jest po innej stronie mocy niż reszta sklejaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 (edited) Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda. Edited November 9, 2020 by Lipstein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Na studiach jeden kolega miał dużo projektów do zrobienia przed końcem semestru (jakoś tak się nagromadziło) więc zaangażował do pomocy całą rodzinę. Może MichalZ poszedł w tą stronę ? Co by o tym nie mówić - zazdroszczę tempa :) A model bardzo fajny. Mam w planach (odległych), ale w polskim malowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 4 minuty temu, Lipstein napisał: Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda. Dzięki, według oznaczeń Czechosłowacja wiosna 1945, ten nalot to pospolity kurz z palety ammo (suchy pigment), tak jak napisałem wyżej te anteny będą jeszcze wiązane, dlatego są tak zgięte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 A dodam jeszcze - bardzo podoba mi się twoje portfolio. W zasadzie mam bardzo podobny gust w doborze tematów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Na pojazd cywilny to mi on nie wygląda. Mi się podoba ale Fachowcy muszą ocenić a ja do nich nie należę. Zaglądam do działu z pojazdami wojskowymi , podziwiam dokonania Kolegów ale się nie wypowiadam bo popełniam tylko w pojazdy cywilne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 Poprostu pomyłka, galeria miała trafić oczywiście do pojazdów wojskowych, jeśli jest taka możliwość to proszę administrację o przeniesienie galerii do prawidłowego działu . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts