Jump to content

M8 Greyhound Tamiya 1:35

MichalZ
 Share

Recommended Posts

Siemka :)

Do zaprezentowania M8 Greyhound firmy Tamiya ,skala 1:35, model dostał małą część z ekwipunkiem z zestawu Panzer art oraz metalową lufę firmy Aber, anteny zgięte do tyłu gdyż będą jeszcze wiązane . 

Pozdrawiam :) 

IMG_0658.JPG

IMG_0647.JPG

IMG_0649.JPG

IMG_0651.JPG

IMG_0654.JPG

IMG_0655.JPG

IMG_0656.JPG

IMG_0661.JPG

IMG_0653.JPG

IMG_0660.JPG

IMG_0652.JPG

Edited by MichalZ
  • Like 2

Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda.

Edited by Lipstein

Na studiach jeden kolega miał dużo projektów do zrobienia przed końcem semestru (jakoś tak się nagromadziło) więc zaangażował do pomocy całą rodzinę. Może MichalZ poszedł w tą stronę ?

Co by o tym nie mówić - zazdroszczę tempa :)

A model bardzo fajny. Mam w planach (odległych), ale w polskim malowaniu.

4 minuty temu, Lipstein napisał:

Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda.

Dzięki,  według oznaczeń Czechosłowacja wiosna 1945, ten nalot to pospolity kurz z palety ammo (suchy pigment), tak jak napisałem wyżej te anteny będą jeszcze wiązane, dlatego są tak zgięte. 

Na pojazd cywilny to mi on nie wygląda. Mi się podoba ale Fachowcy muszą ocenić a ja do nich nie należę.

Zaglądam do działu z pojazdami wojskowymi , podziwiam dokonania Kolegów ale się nie wypowiadam bo popełniam tylko w pojazdy cywilne.

Poprostu pomyłka, galeria miała trafić oczywiście do pojazdów wojskowych, jeśli jest taka możliwość to proszę administrację o przeniesienie galerii do prawidłowego działu . Pozdrawiam :)