MichalZ Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Siemka Do zaprezentowania M8 Greyhound firmy Tamiya ,skala 1:35, model dostał małą część z ekwipunkiem z zestawu Panzer art oraz metalową lufę firmy Aber, anteny zgięte do tyłu gdyż będą jeszcze wiązane . Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2020 przez MichalZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Na cywilach się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Michał po prostu ma tempo. Ogarnął M-ATV od RFM bodajże w dwa tygodnie (na gotowo), więc jest po innej stronie mocy niż reszta sklejaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda. Edytowane 9 Listopada 2020 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Na studiach jeden kolega miał dużo projektów do zrobienia przed końcem semestru (jakoś tak się nagromadziło) więc zaangażował do pomocy całą rodzinę. Może MichalZ poszedł w tą stronę ? Co by o tym nie mówić - zazdroszczę tempa :) A model bardzo fajny. Mam w planach (odległych), ale w polskim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 4 minuty temu, Lipstein napisał: Podoba się , popełniłem podobny, ale z Italerki. Model jakoś "umiejscowiony" w konkretnej porze roku? Ten nalot to śnieg czy kurz, bo figurant w rękawicach, a błoto na kołach całkiem suche. Dorób odciągi do anten, bo trochę nienaturalnie to wygląda. Dzięki, według oznaczeń Czechosłowacja wiosna 1945, ten nalot to pospolity kurz z palety ammo (suchy pigment), tak jak napisałem wyżej te anteny będą jeszcze wiązane, dlatego są tak zgięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 A dodam jeszcze - bardzo podoba mi się twoje portfolio. W zasadzie mam bardzo podobny gust w doborze tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Na pojazd cywilny to mi on nie wygląda. Mi się podoba ale Fachowcy muszą ocenić a ja do nich nie należę. Zaglądam do działu z pojazdami wojskowymi , podziwiam dokonania Kolegów ale się nie wypowiadam bo popełniam tylko w pojazdy cywilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 Poprostu pomyłka, galeria miała trafić oczywiście do pojazdów wojskowych, jeśli jest taka możliwość to proszę administrację o przeniesienie galerii do prawidłowego działu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi