GTiStyle Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Kurcze... takie szczególiki malowane pędzlem prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, GTiStyle napisał: Kurcze... takie szczególiki malowane pędzlem prawda? No coś Ty, ja za leniwy na pędzel jestem 99% rzeczy waliłem z aero. Jedynie jakieś imitacje napisów waliłem z drucika namoczonego w farbie. Ale dzięki Twojemu postowi zauważyłem braki - nie pomalowałem na czarno pokręteł nawiewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Kurde. To podziwiam za cierpliwość do maskowania. Np kierownicy. Podglądam sobie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 Są i one. I nawet pasują pomimo wycięcia na oko według tego co znalazłem w necie No i pytanie retoryczne, który materiał wybrałem na pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 To chyba teoretycznie wnętrze można uznać za etap zakończony, chyba że coś pominąłem i sobie przypomnę jak będzie za późno (Pamiętałem o powerbanku do namiotu bezcieniowego! Tylko okazał się wyładowany ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 7 Stycznia 2021 Share Napisano 7 Stycznia 2021 Czemu pasy już zapięte? I gdzie jest pas biodrowy, ja się pytam?! A tak poza tym mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2021 1 godzinę temu, BCI Batou napisał: Czemu pasy już zapięte? I gdzie jest pas biodrowy, ja się pytam?! A tak poza tym mi się podoba. Dzięki za uwagę, dorobię. A pas zapięty, bo jeździ nim Janusz, a nie lubi jak mu piszczy sygnał niezapietych A na poważnie - lepiej go wtedy widać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 Jak ktoś chce zmarnować 35 minut swojego życia zamiast malować - oglądać, to jest nowy odcinek u mnie. Dzisiaj jadę odebrać kamerkę, więc nagrywanie telefonem odejdzie do lamusa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Dywanik spoko a obszycie będziesz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Wszystko fajnie, tylko zmień ten podkład muzyczny. Chyba ,że ma być w stylu Nandemo Seisaku. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 53 minuty temu, kzugaj napisał: Dywanik spoko a obszycie będziesz robić? Nie. Gdyby to było Cabrio, to bym robił, w moim przypadku nie ma to najmniejszego sensu. 54 minuty temu, cayman napisał: Wszystko fajnie, tylko zmień ten podkład muzyczny. Chyba ,że ma być w stylu Nandemo Seisaku. Z podkładami muzycznymi jeszcze eksperymentuje, ogólnie raczej chcę na każdym filmie mieć tą samą, głównie spokojną, taką, co można zapętlić, bo filmy średnio mają 15-30 min. Chyba, że pójdę w ilość i będę robił krótsze, a więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 2 godziny temu, toled napisał: Jak ktoś chce zmarnować 35 minut swojego życia zamiast malować - oglądać, to jest nowy odcinek u mnie. Dzisiaj jadę odebrać kamerkę, więc nagrywanie telefonem odejdzie do lamusa Super! Najbardziej lubię drugą część, gdzie lakierujesz. Oglądam ją codziennie, zapętloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Współczuję tylko tych rękawiczek, ja je olewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 10 minut temu, Dorotka napisał: Współczuję tylko tych rękawiczek, ja je olewam Bo muszę manicure zrobić W następnej produkcji nagrywam bez, bo szału idzie dostać jak są małe części 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Ale dość już o mnie Korzystając z wolnego czasu uprzyjemniam sobie modelarstwo klejeniem blaszek na reflektory. Jak usłyszycie jakieś przekleństwa idące z Górnego Śląska, to wiecie kto Nope... nope...nope. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez toled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 20 minut temu, Dorotka napisał: Marudzisz Taa , to chyba następny model będzie w wersji PZP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 Mam BMW 2002, można je zrobić na PZP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2021 Badziewuś dostał woskiem. Świeci się jak psu jajca:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 1 godzinę temu, toled napisał: Badziewuś dostał woskiem. Świeci się jak psu jajca:) No ,Lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2021 Lala dostała oczka z przodu i tyłu oraz siatkę na wlotach. I na dzisiaj chyba koniec, nie chce robić na siłę byleby skończyć, bo wtedy łatwo coś popsuć:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Cześć, Maskowanie szyby przed malowaniem jaką taśmą było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 10 minut temu, GTiStyle napisał: Cześć, Maskowanie szyby przed malowaniem jaką taśmą było? Maski są w zestawie na wszystkie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Tylko dorzucam, żeby było do albumu Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to dzisiaj ją skończę:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Godzinę temu, toled napisał: Tylko dorzucam, żeby było do albumu Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to dzisiaj ją skończę:) ,, Cywil , przeszkoda,przeszkoda " Edytowane 10 Stycznia 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi