michal0281 Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Jakiś czas temu kolega Knoor sprzedał patent na zmywanie farby za pomocą cylit bang, postanowiłem sprawdzić czy zadziała na moim starym tygrysie, na którym robiłem parę różnych eksperymentów malarskich. Efekty okazały się obiecujące i postanowiłem go wskrzesić. Obecnie wygląda tak, że można by go wsadzić do kosza na śmieci, ale może się coś uda zrobić. Edytowane 16 Listopada 2020 przez michal0281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Share Napisano 16 Listopada 2020 Dragon nr 6253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Listopada 2020 Autor Share Napisano 29 Listopada 2020 Tak trochę relaksacyjnie i bez spiny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Listopada 2020 Autor Share Napisano 30 Listopada 2020 16 godzin temu, Spotter napisał: Popraw balans bieli zdjęć, bo w zieleń wpadają. Panie, jaki balans bieli, ja zdjęcia telefonem z automatu robię a tak na serio no faktycznie coś słabiej wyszły te fotki, postaram się trochę bardziej następnym razem ps odkurz trochę był bo łagodne przejścia robiłem pomiędzy kolorami, ale chemia modelarska swoje zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2020 Witam. Tygrys juz na kolach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Brawo za ochronę środowiska!!!! Bardzo przyzwoicie wyszedł ten recycling. Czy DS-y wytrzymały żrącą kąpiel w Cilit Bang? Moje to po podkładzie akrylowym połamały się w 15 części. Olejarsko i pigmentowo mistrzostwo świata. Przeszczep mu jeszcze do ogona metalową antenę RBModel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2020 Dzięki, co do gąsek, to nie było w zestawie gąsienic DS, były plastiki z pojedynczych ogniw (niestety błędne, bo z pełnymi zębami), ale postanowiłem zaszaleć i dałem friule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Podoba się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 13 Grudnia 2020 Share Napisano 13 Grudnia 2020 Opowiesz na czym polega ta kąpiel w Cilit Bang ? Ile czasu co i jak ? Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2020 Bardzo prosta sprawa, psikasz prosto z butli na model tak po trochu i po paru minutach ostrożnie można brać się za mycie, jak kiepsko idzie to jeszcze dopsikac płynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2020 Model jeszcze można nie skończony, ale już zabrałem się za podstawkę, po wstępnym malowaniu tak to wygląda, ps dwa zdjęcia bez retuszu, dwa różne telefony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 Bardzo ładnie. Trawka gotowa, czy sadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2020 Sam robiłem. Trawka 4,6 i 10mm, dodatkowo przy słupkach od płotu trochę trawki z maty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 W dniu 16.11.2020 o 16:45, michal0281 napisał: Obecnie wygląda tak, że można by go wsadzić do kosza na śmieci, ale może się coś uda zrobić. Nie dość że operacja się udała - to i "pacjent" przeżył. Wygląda -SUPER- Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi