_OldMan_ Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Godzinę temu, fanpancerki napisał: Coś takiego , niestety kiedyś ubrudziłem farbą ale przed następnym razem muszę to wyczyścić . To nie jest kompresor tylko inhalator. Równie dobrze możesz sobie kupić pompkę do akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) 54 minuty temu, _OldMan_ napisał: To nie jest kompresor tylko inhalator. Równie dobrze możesz sobie kupić pompkę do akwarium. Ważne że działa . Ale ty tak na poważnie? Edytowane 24 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 48 minut temu, fanpancerki napisał: Ważne że działa To też działa: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Krzysiek; dawno temu w Młodym Techniku /nie wiem czy ktoś tu wie co to/ było jak zrobić taki dmuchany aerograf. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Pamiętam. Miałem ten numer Młodego Technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Ja mam go do dziś. Dobra koniec off topu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 Jak usunąć kalkomanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Dlaczego chcesz usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 żle mi się przyczepiła 1 minutę temu, Xmen napisał: Dlaczego chcesz usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 Co robicie jak kilka kalkomani się roswaliło? i nie możecie nawet własnej wariacji zrobić bo nie ma kalkoamnii odpowiedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Wymienia się zestaw na inny.Podnosi to koszty ale jak trzeba to trzeba. Jak kalkomanię masz nie pokrytą lakierem to namocz ją płynem do kalkomanie i delikatnie wykałaczką lub pędzlem po kawałeczku powinna zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, Xmen napisał: Wymienia się zestaw na inny.Podnosi to koszty ale jak trzeba to trzeba. Jak kalkomanię masz nie pokrytą lakierem to namocz ją płynem do kalkomanie i delikatnie wykałaczką lub pędzlem po kawałeczku powinna zejść. Drogi panie xmen "8" mi się rozwaliło i mam myśl żeby zastąpić ją "2". Co pan o tym myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Dasz radę wyłączyć ten znak wodny w telefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Nie idzie tej ósemki odwrócić?Spróbuj dobrze namoczyć samą wodą i mokrym pędzlem lekko podważ z jednej strony.Ona nie jest uszkodzona tylko do góry nogami. Jeżeli nie ma naniesionych numerów seryjnych to nie ma problemu zmienić malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Ta ósemka nie jest "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, _OldMan_ napisał: Ta ósemka nie jest "do góry nogami". Naprawdę? PS.Faktycznie nie jest. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 Projekt pzl p.11c narazie jest zawieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 W sprawie kalkomani napisałem do arma hobby i 2 gości na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2020 14 godzin temu, Xmen napisał: Naprawdę? PS.Faktycznie nie jest. Kiedy chodzi o tą "8" to ją zepsułem i drugą też . Teraz niech pan mi doradzi . Czy to jest dobry pomysł ? By ''8'' zastąpić ''2''a ten symbol innym znakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Słyszałem że od arma hobby długo idzie ,wiec napisałem do gości na facebooku (innego modelarza) ma kalkomanie ale nie ten symbol dokładnie co w tym zestawie ale ta sama skala Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Poczekaj na odpowiedź z Army.Pośpiech to zły doradca.Jak nie masz naniesionych numerów seryjnych i taktycznych to śmiało możesz zastąpić 8 tą 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2020 45 minut temu, Xmen napisał: Poczekaj na odpowiedź z Army.Pośpiech to zły doradca.Jak nie masz naniesionych numerów seryjnych i taktycznych to śmiało możesz zastąpić 8 tą 2. Jak rozumiem numery seryjne to jest to pod skrzydłami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 4 minuty temu, Szef napisał: Jak rozumiem numery seryjne to jest to pod skrzydłami ? Nie.To numery taktyczne.Numery seryjne to te małe przy ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Dla ciekawych projekt Pzl zostaje wznowiony. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Szef 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2021 Taka informacja model został "skończony" . Jutro dodam zdjęcia jak wygląda w warsztacie i powiecie co myślicie i co poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi