Markuz Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Witam Szanownych Kolegów. A teraz coś z całkiem innej beczki... Wyciągnąłem z czeluści szafy figurkę stone trola, dobre dwa lata przewracała się po biurku, aż w końcu wziąłem ją w ręce i zacząłem malować. Po weekendzie wygląda tak. Edytowane 30 Listopada 2020 przez Markuz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Ładnie. Aż trudno uwierzyć, że to pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 fajny choć ten niebieski trochę zaburza moje wyobrażenia o trollach ugruntowane w dzieciństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Godzinę temu, M.A.V. napisał: fajny choć ten niebieski trochę zaburza moje wyobrażenia o trollach ugruntowane w dzieciństwie Panie Szanowny, jest wiele materiałów źródłowych potwierdzających niebieskość niektórych gatunków trolli : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Podkręć kontrasty smiało, niech daje po oczach, na pewno mu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 10 godzin temu, Klapouch napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi