Markuz Napisano 30 Listopada 2020 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Witam Szanownych Kolegów. A teraz coś z całkiem innej beczki... Wyciągnąłem z czeluści szafy figurkę stone trola, dobre dwa lata przewracała się po biurku, aż w końcu wziąłem ją w ręce i zacząłem malować. Po weekendzie wygląda tak. Edytowane 30 Listopada 2020 przez Markuz 5 Cytuj
Klapouch Napisano 30 Listopada 2020 Napisano 30 Listopada 2020 Ładnie. Aż trudno uwierzyć, że to pędzel. Cytuj
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 fajny choć ten niebieski trochę zaburza moje wyobrażenia o trollach ugruntowane w dzieciństwie Cytuj
Klapouch Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 Godzinę temu, M.A.V. napisał: fajny choć ten niebieski trochę zaburza moje wyobrażenia o trollach ugruntowane w dzieciństwie Panie Szanowny, jest wiele materiałów źródłowych potwierdzających niebieskość niektórych gatunków trolli : Cytuj
Marcin M. Napisano 1 Grudnia 2020 Napisano 1 Grudnia 2020 Podkręć kontrasty smiało, niech daje po oczach, na pewno mu nie zaszkodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi