robertmodelarz Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Polecam filmik instruktażowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Tak z ciekawości tylko zapytam-ile masz lat?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 3 Lutego 2021 Autor Share Napisano 3 Lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 21:45, piotrkur napisał: Tak z ciekawości tylko zapytam-ile masz lat?? Po co ci ta informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Napisałem- z ciekawości..i żeby rozwiać niektóre wątpliwości.. Edytowane 3 Lutego 2021 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 W dniu 3.02.2021 o 20:24, piotrkur napisał: Napisałem- z ciekawości..i żeby rozwiać niektóre wątpliwości.. Aha to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 Teraz z innej bajki Dlaczego na niektórych czołgach montowano wiadra?? P.S Wiem słaby przykład ,ale taki tylko na szybko znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 A do czego używa się wiadra, w wojsku do tego samego a może i więcej i masz odpowiedz a wiadra do dzisiaj się wozi jako wyposażenie nie regulaminowe pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 7 godzin temu, Szef napisał: Nie potrafisz wkleić dwóch obrazków do jednego posta? Musisz robić taki syf w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 23 minuty temu, StarBourne napisał: Nie potrafisz wkleić dwóch obrazków do jednego posta? Musisz robić taki syf w temacie? Przepraszam,już nie ma obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, OLO napisał: A do czego używa się wiadra Z tego co się orientuję,w oddziałach pancernych wiadra napełniano wodą. Do niej wkładano kwiaty otrzymywane od mieszkańców wyzwalanych miejscowości. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 Dziękuje za wszelką pomoc . Przepraszam zainteresowanych za zaśmiecanie tematu 3 minuty temu, zaruk napisał: Z tego co się orientuję,w oddziałach pancernych wiadra napełniano wodą. Do niej wkładano kwiaty otrzymywane od mieszkańców wyzwalanych miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 2 godziny temu, OLO napisał: A do czego używa się wiadra, w wojsku do tego samego a może i więcej i masz odpowiedz a wiadra do dzisiaj się wozi jako wyposażenie nie regulaminowe pozdrawiam OLO. Czołgista jak każdy inny żołnierz (człowiek) na wojnie musi się umyć od czasu do czasu. Piją kawę lub herbatę, czasami to nawet kupę oni robią. Wiadro najczęściej służy do nabierania wody ze studni (rzeki lub jeziora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 11 Lutego 2021 Autor Share Napisano 11 Lutego 2021 Kolejny dzień budowy Walker buldoga Dzisiaj pomalowałem gąsienice. Teraz jest mały problem bo na kanale agtomie gościu umalalował gąsienice i przetarł je patyczkiem kosmetycznym by zrobić efekt tarcia kół. Mi się to nie na całych gąsienicach. Teraz mam pomysł te miejsca umalować gun metalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 12 Lutego 2021 Autor Share Napisano 12 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Dla początkujących to lepiej model w skali 1/72 sam zrobiłem model 1:35 i nie wrócę do 1:35 dopóki nie kupie aerografu. Tylko ze ja nie brałem tanich farb. Sam sie przekonałem taka jakoś taka cena. Edytowane 13 Lutego 2021 przez DamianosPL 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 4 godziny temu, DamianosPL napisał: Sam się przekonałem taka jakoś taka cena. Święta racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 25 Lutego 2021 Autor Share Napisano 25 Lutego 2021 Witam modelarzy w tym smutnym dniu dla mnie Niestety na jakiś czas muszę przerwać swoją modelarskich przygode Spokojnie powróce jeszcze. P. S Co zrobić by farby nie wyschły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Przedewszystkim oczyścić wieczko i górę pojemnika aby uszczelka dobrze docisnęła. Wtedy mocno dokręcić, docisnąć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Ja mam inny sposób na zabezpieczenie farb przed wysychaniem. Przechowuję farby czy to w słoiczkach czy w puszeczkach w pozycji odwróconej denkiem do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi