Hubert Kendziorek Napisano 9 Maja 2021 Autor Napisano 9 Maja 2021 Zaiste, piękny jest to okręt. 3 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 30 Maja 2021 Autor Napisano 30 Maja 2021 Obstalowałem wieże z armatami. 2 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 4 Czerwca 2021 Autor Napisano 4 Czerwca 2021 Z ośmiu luf zgubiłem cztery i ułamałem jedną... 1 Cytuj
abtb Napisano 4 Czerwca 2021 Napisano 4 Czerwca 2021 3 godziny temu, Hubert Kendziorek napisał: Z ośmiu luf zgubiłem cztery i ułamałem jedną... Trochę lipa ale myślę że do 30.06 dasz radę wytoczyć nowe (będziesz musiał bo była by jeszcze większa lipa jak byś nie wlepił galerii końcowej ) 1 Cytuj
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2021 Napisano 4 Czerwca 2021 bardzo ładnie to idzie podpatruje ! 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Napisano 5 Czerwca 2021 19 godzin temu, abtb napisał: Trochę lipa ale myślę że do 30.06 dasz radę wytoczyć nowe (będziesz musiał bo była by jeszcze większa lipa jak byś nie wlepił galerii końcowej ) Wytoczyć, dobre sobie . Będą musiały wystarczyć te wyciągnięte z ramki, na zdjęciach widać różnicę, ale na żywo już tak nie kłują w oczy. Kłopot był taki, że szczelina w wieży na lufę jest bardzo wąska, lufa wchodzi na wcisk. Trzeba więc przytrzymać, docisnąć i cóż, tylko trzy razy z ośmiu się udało. Stawiam sobie teraz za cel do końca miesiąca skończyć budowę. Oczywiście pracowałem w pudełeczku, co z tego - cztery lufki poleciały nie wiadomo gdzie. 8 godzin temu, laskonogi napisał: bardzo ładnie to idzie podpatruje ! Dzięki! Też jestem zdania, że najlepiej uczyć się na błędach innych Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 27 Czerwca 2021 Autor Napisano 27 Czerwca 2021 Kamov, jeszcze przed washem i weatheringiem Ciężki na ogon, ale nie ma jak dociążyć. To się go przyklei. Trochę duże te oznaczenia, ale nie mam nic lepszego, niż kalkomanie z zestawu Trumpetera. Tylko numery są w skali (właśnie dlatego ich prawie nie widać). 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 27 Czerwca 2021 Napisano 27 Czerwca 2021 jak na 700 to świetnie wyszedł ten bączek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi