Hubert Kendziorek Napisano 9 Maja 2021 Autor Share Napisano 9 Maja 2021 Zaiste, piękny jest to okręt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 Obstalowałem wieże z armatami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2021 Z ośmiu luf zgubiłem cztery i ułamałem jedną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 3 godziny temu, Hubert Kendziorek napisał: Z ośmiu luf zgubiłem cztery i ułamałem jedną... Trochę lipa ale myślę że do 30.06 dasz radę wytoczyć nowe (będziesz musiał bo była by jeszcze większa lipa jak byś nie wlepił galerii końcowej ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 bardzo ładnie to idzie podpatruje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 19 godzin temu, abtb napisał: Trochę lipa ale myślę że do 30.06 dasz radę wytoczyć nowe (będziesz musiał bo była by jeszcze większa lipa jak byś nie wlepił galerii końcowej ) Wytoczyć, dobre sobie . Będą musiały wystarczyć te wyciągnięte z ramki, na zdjęciach widać różnicę, ale na żywo już tak nie kłują w oczy. Kłopot był taki, że szczelina w wieży na lufę jest bardzo wąska, lufa wchodzi na wcisk. Trzeba więc przytrzymać, docisnąć i cóż, tylko trzy razy z ośmiu się udało. Stawiam sobie teraz za cel do końca miesiąca skończyć budowę. Oczywiście pracowałem w pudełeczku, co z tego - cztery lufki poleciały nie wiadomo gdzie. 8 godzin temu, laskonogi napisał: bardzo ładnie to idzie podpatruje ! Dzięki! Też jestem zdania, że najlepiej uczyć się na błędach innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 27 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2021 Kamov, jeszcze przed washem i weatheringiem Ciężki na ogon, ale nie ma jak dociążyć. To się go przyklei. Trochę duże te oznaczenia, ale nie mam nic lepszego, niż kalkomanie z zestawu Trumpetera. Tylko numery są w skali (właśnie dlatego ich prawie nie widać). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 jak na 700 to świetnie wyszedł ten bączek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi