adamkijak Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Witam Model to Hasegawa w 1:35 skali, wersja z dwoma ramionami, gdzieś czytałem ze tylko w Japonii występuje i podobno była wymyślona dla strażaków. Ile w tym prawdy to nie wiem. Model dosc skomplikowany, dużo czesci, ale instrukcja bardzo dokładna, karta z malowaniem tez fajna i czytelna. Zasadniczo to była dla mnie totalna nowość, jako ze zazwyczaj maluje wszytko w całości, a tu trzeba było w etapach. Malowana Tamka, wash to oleje i pigmenty od Miga. Staralem sie tak trafić pośrodku z efektami zużycia, można było więcej lub mniej, to juz zależy od gustu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 50 minut temu, adamkijak napisał: ....podobno była wymyślona dla strażaków. Ile w tym prawdy to nie wiem. moja branża to dorzucę komentarz dokładnie to została zaprojektowana pod kątem szybkiego usuwania skutków trzęsień ziemi - rozbiórek budynków i oczyszczania terenu ze zniszczonych dużych elementów (stalowych, żelbetowych itd.) - duże ramię służy do chwytania i trzymania elementu a małe z nożycami do jednoczesnego jego cięcia na mniejsze elementy które można np załadować na ciężarówkę. A tak w ogóle to bardzo fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Coś odmiennego. Super się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Klasa, spraye wyszły pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Tego graficiarza co ci tak sprzęt upstrzył to bym dorwał i nogi z d..powyrywał.... Bomba model...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Super robota Adam. Jednak nie zapomniałeś jak się modele robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2020 1 godzinę temu, bazylms napisał: Super robota Adam. Jednak nie zapomniałeś jak się modele robi. Jak jazda na rowerze, niby się nie zapomina Dzieki za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi