MayonesEXG7 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Fajnie, że coś dłubiesz ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego 16 godzin temu, Gregory napisał: Pozdrawiam Grzesiek Nie znam się na niemieckiej pancerce ale co to jest pod lufą ? Ten wygięty kątownik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego W dniu 26.01.2024 o 11:18, Mariusz 72 napisał: Elegancko Mariusz nie "eleganckuj" mi tutaj tylko pokazuj swój warsztacik. Robiłeś piękne modele przecież...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego 45 minut temu, Paweł Czarnocki napisał: Nie znam się na niemieckiej pancerce ale co to jest pod lufą ? Ten wygięty kątownik ? to jest taki kątownik co odganiał antenę od lufy jak się wieża kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Ten kątownik służył do montażu bagnetu pod lufą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Pięknie to wygląda Gregory ...a z tyłu wieży nie brakuje przypadkiem jeszcze jednego haczyka? Paweł miałem dłuuuga przerwę. Jeżeli mi kręgosłup pozwoli to coś tam podziałam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego 33 minuty temu, Mariusz 72 napisał: a z tyłu wieży nie brakuje przypadkiem jeszcze jednego haczyka? Brakuje jeszcze po jednym z obu stron wieży z tyłu, do których był mocowany tylny kosz. Dojdą jak będzie kosz gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego W dniu 31.01.2025 o 23:15, MayonesEXG7 napisał: Fajnie, że coś dłubiesz ponownie. Cały czas w wolnej chwili, powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 3 godziny temu, Mariusz 72 napisał: Pięknie to wygląda Gregory ...a z tyłu wieży nie brakuje przypadkiem jeszcze jednego haczyka? Paweł miałem dłuuuga przerwę. Jeżeli mi kręgosłup pozwoli to coś tam podziałam. No to duuuuużo zdrowia Ci wszyscy szczerze życzymy Mariuszu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi