Thalgonis Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 Hm... No nie pomyślałem o tym... PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Nie maluj puszki, a najlepiej znajdź taka żeby miała z boku nsmalowanOM ryPke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Trza było jeszcze ze dziesięć-piętnaście dorzucić, to by była puszka sardynek. PS. Sympatyczny mikrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 31.12.2020 o 20:13, Thalgonis napisał: PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby najlepsze są z Graala - koniecznie szprot podwędzany (Winter) - palce lizać... sam zażeram prosto z puchy a ich puszeczki mają fajny dizajn EDIT --------------- oraz jest ryPka namalowana - jak zaleca Gała Edytowane 2 Stycznia 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2021 Ta puszeczka to właśnie z Graala - ryPka jest namalowana, ale z napisem „Graal”. To jak to będzie wyglądać?, że niby ten U-boat to taki święty gral szkopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Kurteczka, nie mam pomysłu jak to to złoszować... To jest tak cholernie małe, że nawet nie ma jak chwycić... Przy moich poprzednich widziałem chociaż co robię a tu, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Ale ten mega odkurz to jest raczej taki niezazzbytnio. Lepiej Macieju weź się za jakieś większe statki.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Oj Michaś, Ty to potrafisz pocieszyć... Słoń mi na mbicję nadepną więc utopię go w tej puszce i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 No bo znowu malujesz gęstym glutem. Popatrz na te centki, to nie gepard ino u-boot RZADKA farba i ODDECH MYSZY wiesz przecież że inaczej sie takich rzeczy nie da, więc po co usilnie próbujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Stycznia 2021 Share Napisano 5 Stycznia 2021 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: i ODDECH MYSZY.... rzekłbym oddech szczura technologia opracowana już w 1980 : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Września 2021 Autor Share Napisano 1 Września 2021 Dobra, zrobił się. I tyle w temacie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi