Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hm... No nie  pomyślałem o tym...

PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby :D 

Napisano
2 godziny temu, Thalgonis napisał:

U-07.thumb.jpg.33069b205efd76975cbe55eda44cafc8.jpg

Trza było jeszcze ze dziesięć-piętnaście dorzucić, to by była puszka sardynek.:lol:

PS. Sympatyczny mikrus.

Napisano (edytowane)
W dniu 31.12.2020 o 20:13, Thalgonis napisał:

PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby :D 

najlepsze są z Graala - koniecznie szprot podwędzany (Winter)     -   palce lizać... sam zażeram prosto z puchy :haha:

a ich puszeczki mają fajny dizajn

EDIT ---------------

oraz jest ryPka namalowana - jak zaleca Gała :haha:

Edytowane przez M.A.V.
Napisano

Ta puszeczka to właśnie z Graala 🙂  - ryPka jest namalowana, ale z napisem „Graal”. To jak to będzie wyglądać?, że niby ten U-boat to taki święty gral szkopów? :woot:

Napisano

Kurteczka, nie mam pomysłu jak to to złoszować... 😐  To jest tak cholernie małe, że nawet nie ma jak chwycić... Przy moich poprzednich widziałem chociaż co robię a tu, ech... 

U-08.thumb.jpg.5e4cae0136269c6c4e6671d81415eab7.jpg

Napisano

Ale ten mega odkurz to jest raczej taki niezazzbytnio. Lepiej Macieju weź się za jakieś większe statki..............

Napisano

No bo znowu malujesz gęstym glutem. Popatrz na te centki, to nie gepard ino u-boot :haha: RZADKA farba i ODDECH MYSZY wiesz przecież że inaczej sie takich rzeczy nie da, więc po co usilnie próbujesz? :wink: 

• 7 months later...