Thalgonis Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Napisano 31 Grudnia 2020 Hm... No nie pomyślałem o tym... PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby Cytuj
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2020 Napisano 31 Grudnia 2020 Nie maluj puszki, a najlepiej znajdź taka żeby miała z boku nsmalowanOM ryPke. Cytuj
Baas ArK Napisano 31 Grudnia 2020 Napisano 31 Grudnia 2020 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Trza było jeszcze ze dziesięć-piętnaście dorzucić, to by była puszka sardynek. PS. Sympatyczny mikrus. Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 31.12.2020 o 20:13, Thalgonis napisał: PS. mam jeszcze jedną taką - zawartość jej była do d..y ale czego się nie robi dla hobby najlepsze są z Graala - koniecznie szprot podwędzany (Winter) - palce lizać... sam zażeram prosto z puchy a ich puszeczki mają fajny dizajn EDIT --------------- oraz jest ryPka namalowana - jak zaleca Gała Edytowane 2 Stycznia 2021 przez M.A.V. Cytuj
Thalgonis Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Napisano 2 Stycznia 2021 Ta puszeczka to właśnie z Graala - ryPka jest namalowana, ale z napisem „Graal”. To jak to będzie wyglądać?, że niby ten U-boat to taki święty gral szkopów? Cytuj
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Napisano 4 Stycznia 2021 Kurteczka, nie mam pomysłu jak to to złoszować... To jest tak cholernie małe, że nawet nie ma jak chwycić... Przy moich poprzednich widziałem chociaż co robię a tu, ech... Cytuj
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2021 Napisano 4 Stycznia 2021 Ale ten mega odkurz to jest raczej taki niezazzbytnio. Lepiej Macieju weź się za jakieś większe statki.............. Cytuj
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Napisano 4 Stycznia 2021 Oj Michaś, Ty to potrafisz pocieszyć... Słoń mi na mbicję nadepną więc utopię go w tej puszce i basta! Cytuj
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia 2021 Napisano 4 Stycznia 2021 No bo znowu malujesz gęstym glutem. Popatrz na te centki, to nie gepard ino u-boot RZADKA farba i ODDECH MYSZY wiesz przecież że inaczej sie takich rzeczy nie da, więc po co usilnie próbujesz? Cytuj
M.A.V. Napisano 5 Stycznia 2021 Napisano 5 Stycznia 2021 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: i ODDECH MYSZY.... rzekłbym oddech szczura technologia opracowana już w 1980 : 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 1 Września 2021 Autor Napisano 1 Września 2021 Dobra, zrobił się. I tyle w temacie w tym temacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi