kowal76 Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Mój najnowszy zrobiony model. Antonov An-24 w skali 1/72 z zestawu Amodel. Kalkomanie z firmy Two Six Decals PLL LOT. Samolocik prosto z pudła bez łosza, brudzeń itp. Taki miał być z założenia. Jak bym robił dla siebie, to na pewno byłby łosz i brudzenie delikatne. Malowany farbkami Gunze. Idealnie nie jest i trochę miedociągnięć jest z czego zdaję sobie sprawę. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Fajny jest.Taki prosto z myjni.Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Podoba się, funkiel nówka , gotowy do lotu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Ogólnie model mi się podoba, a i spore uznanie za pracę nad materiałem wyjściowym. Trochę żal oczekiwań ze strony "instytucji zamawiającego" - przez brak wrażliwości jest jednak bardzo zbliżony do samolotu gadżetu na patyku w biurze linii lotniczych. W tej sytuacji niecierpliwie czekam na model "dla siebie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 6 minut temu, Mikolaj75 napisał: Ogólnie model mi się podoba, a i spore uznanie za pracę nad materiałem wyjściowym. Trochę żal oczekiwań ze strony "instytucji zamawiającego" - przez brak wrażliwości jest jednak bardzo zbliżony do samolotu gadżetu na patyku w biurze linii lotniczych. W tej sytuacji niecierpliwie czekam na model "dla siebie". Dziękuję i zgadzam się z Tobą w 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi