czak45 Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć Po nieudanym błocie na gąsienicach Mark I wyciągnąłem wnioski i w tym przypadku z błota jestem bardziej zadowolony. Kiedyś chciałem zrobić model samochodu WRC po wypadku, ten model to namiastka takiego planu. Zapraszam go oglądania. Warsztat. Materiały pomocnicze Edytowane 10 Stycznia 2021 przez czak45 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Brawo za koncepcję, brawo za wykonanie! Bardzo dobra praca! Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Tym razem błotko bardzo ładne, super ślady po ślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Tym razem błotko fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Błotko git. A czym robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 4 minuty temu, patrykd napisał: Błotko git. A czym robione Klej do płytek, farba akrylowa, potem pigmenty na mokro. Na to sidolux i wet effect z areografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 To musiał być jakiś dryft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Taa a potem sam nie mógł wypchać i uciekł przez las do swoich Edytowane 10 Stycznia 2021 przez czak45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi