Kolekcjoner WP Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego W końcu skompletowałem kolekcję RWD-6! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 13 Maja Autor Share Napisano 13 Maja Dawno mnie tu nie było Polikarpov Po-2 Směr ex. Kovozávody Prostějov 1/72 Samodzielna Eskadra Lotnictwa Marynarki Wojennej PRL (sel MW) Gdynia - Oksywie / Babie Doły Luty 1948-1950 http://galeria.aviateam.pl/photo/24906/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja A gdzie wciełą naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja 2 godziny temu, mig napisał: A gdzie wciełą naciągi? Poszły no olinowanie żaglowców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Ze też Ci się chciało z tym archaikiem bawić. Ale wyszedł zacnie nie licząc niedoszlifowania rozpórek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Niedziela o 10:11 Autor Share Napisano Niedziela o 10:11 Willys MB "Jeep" Hobby 2000 ex. Academy 1/72 Drugi Korpus Polski Żandarmeria Wojskowa Brudzenie washem Dark Tone od Army Paintera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu W dniu 13.05.2026 o 21:59, Kolekcjoner WP napisał: Dawno mnie tu nie było Polikarpov Po-2 Směr ex. Kovozávody Prostějov 1/72 Samodzielna Eskadra Lotnictwa Marynarki Wojennej PRL (sel MW) Gdynia - Oksywie / Babie Doły Luty 1948-1950 http://galeria.aviateam.pl/photo/24906/ Czy ktoś się orientuje czy ten egzemplarz to maszyna szkolna czy łącznikowa? A model bardzo fajny jak na 50letnie wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, jmx62 napisał: A model bardzo fajny jak na 50letnie wypraski ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu A model KP. 1975 start form czyli ponad 50 lat, co tu nie pasuje Grzesowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, jmx62 napisał: co tu nie pasuje Grzesowi. Ależ skąd, wszystko w porządku. Uśmiałem się po prostu, bo ze zdania wychodziła mi firma Amodel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi