unicaunica Napisano 23 Stycznia 2021 Share Napisano 23 Stycznia 2021 Model szkunera straży wybrzeża USA z obrotową karonadą (taki czołg pływający). Produkt Mamoli zmodyfikowany w niewielkim zakresie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Podoba mi się. Tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Nie znam się, kompletnie nie moja bajka, więc się wypowiem, jako specjalista. Bardzo ładna łódka! Unica tego nie czytaj Dodałbym jedynie soczystego glona i trochę innych porostów na tym pięknym, czystym, białym dnie zieleń fajnie by kontrastowała z bielą. No ale to takie moje fetysze i nie ma co zwracać na nie uwagi Podoba Się Edytowane 24 Stycznia 2021 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2021 Na plastykowym to by trzeba malować glony, a ja sobie go potrzymam z rok na zewnątrz i same urosną tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 31 minut temu, unicaunica napisał: Na plastykowym to by trzeba malować glony, a ja sobie go potrzymam z rok na zewnątrz i same urosną tego Haha albo wsadz go do akwarium na rok. Bardziej realistycznego efektu nie da się osiągnąć:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Jak zwykle bardzo ładnie... i jak zwykle bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 Dzięki za dobre słowo Ja jednak pozostanę w formacie "pierwszy dzień w pracy" a ci co umieją niech robią "jesień życia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi