lalas2000 Napisano 24 Stycznia 2021 Napisano 24 Stycznia 2021 Projekt ukończony Subaru Impreza załogi Kuzaj & Lukas z Rajdu Warszawskiego 2003r. Jest to pierwsza diorama która jest wykonana 95% własno ręcznie tylko trawa jest zakupiona tym bardziej cieszy moje oko . Co do pomysłu samej dioramy drzewa jabłoni jesienna porą bo wtedy rajd się odbywał i kapliczka która jest krzywa i nie doskonała ale tak ma wyglądać że stoi tam już od lat , zawsze mi się kojarzy z rajdem Warszawskim, a jako kibic rajdowy miałem okazje widzieć ten rajd na żywo pozd. 3 Cytuj
Stojkovic Napisano 24 Stycznia 2021 Napisano 24 Stycznia 2021 Albo mi się zdaje, albo kierowca nie trzyma kierownicy? 1 Cytuj
lalas2000 Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Napisano 24 Stycznia 2021 To jest Kuzaj nerwy puściły i macha rękami na Lukas że za wolno dyktuje była taka akcja nawet filmik jest na Youtube , a tak na poważnie to figurki z innego modelu ale włożyłem dla lepszego efektu poz Cytuj
fanpancerki Napisano 24 Stycznia 2021 Napisano 24 Stycznia 2021 Mi też tak się wydaję, może to Anakin Skywalker i kieruje na odległość . A tak na poważnie to bardzo ładna wykonana diorama Cytuj
Stojkovic Napisano 24 Stycznia 2021 Napisano 24 Stycznia 2021 Pewnie ludki są z Tamki, stąd trzebaby się napococić coby kierownicę przedłużyć. Cytuj
Grzes Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Może i taka kapliczka jest na trasie rajdu. Może i są tam tak poprzycinane drzewa... Ale do tej scenki kompletnie się to nie komponuje. Drzewo koszmarne. Ot wetknięty patyk Wybrałeś sobie trudny motyw - dynamiczny przejazd samochodu i tej dynamiki tu brakuje. No, chyba, że kierowca się zatrzymał i puścił kierownicę, by się przeżegnać... 1 Cytuj
emilc78 Napisano 27 Stycznia 2021 Napisano 27 Stycznia 2021 Brzydko wytykać, a sam jako początkujący i często psujący też popełniam błędy, więc parę pozytywów również powiem... Ręka i kierownica (-), Gdzie jest pilot? (-), wspomniany już brak dynamiki scenki - może kurz z aerograf-ważnej waty załatwiłby sprawę po zdjęciu kapliczki i drzewa? Ale podoba mi się malowanie, kurz i błoto na furze. Cytuj
cayman Napisano 27 Stycznia 2021 Napisano 27 Stycznia 2021 W dniu 25.01.2021 o 14:00, Grzes napisał: Może i taka kapliczka jest na trasie rajdu. Może i są tam tak poprzycinane drzewa... Ale do tej scenki kompletnie się to nie komponuje. Drzewo koszmarne. Ot wetknięty patyk Wybrałeś sobie trudny motyw - dynamiczny przejazd samochodu i tej dynamiki tu brakuje. No, chyba, że kierowca się zatrzymał i puścił kierownicę, by się przeżegnać... Mówiąc krótko.... koń zdechł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi