lalas2000 Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Projekt ukończony Subaru Impreza załogi Kuzaj & Lukas z Rajdu Warszawskiego 2003r. Jest to pierwsza diorama która jest wykonana 95% własno ręcznie tylko trawa jest zakupiona tym bardziej cieszy moje oko . Co do pomysłu samej dioramy drzewa jabłoni jesienna porą bo wtedy rajd się odbywał i kapliczka która jest krzywa i nie doskonała ale tak ma wyglądać że stoi tam już od lat , zawsze mi się kojarzy z rajdem Warszawskim, a jako kibic rajdowy miałem okazje widzieć ten rajd na żywo pozd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Albo mi się zdaje, albo kierowca nie trzyma kierownicy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalas2000 Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2021 To jest Kuzaj nerwy puściły i macha rękami na Lukas że za wolno dyktuje była taka akcja nawet filmik jest na Youtube , a tak na poważnie to figurki z innego modelu ale włożyłem dla lepszego efektu poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Mi też tak się wydaję, może to Anakin Skywalker i kieruje na odległość . A tak na poważnie to bardzo ładna wykonana diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Pewnie ludki są z Tamki, stąd trzebaby się napococić coby kierownicę przedłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Stycznia 2021 Share Napisano 25 Stycznia 2021 Może i taka kapliczka jest na trasie rajdu. Może i są tam tak poprzycinane drzewa... Ale do tej scenki kompletnie się to nie komponuje. Drzewo koszmarne. Ot wetknięty patyk Wybrałeś sobie trudny motyw - dynamiczny przejazd samochodu i tej dynamiki tu brakuje. No, chyba, że kierowca się zatrzymał i puścił kierownicę, by się przeżegnać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilc78 Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Brzydko wytykać, a sam jako początkujący i często psujący też popełniam błędy, więc parę pozytywów również powiem... Ręka i kierownica (-), Gdzie jest pilot? (-), wspomniany już brak dynamiki scenki - może kurz z aerograf-ważnej waty załatwiłby sprawę po zdjęciu kapliczki i drzewa? Ale podoba mi się malowanie, kurz i błoto na furze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 W dniu 25.01.2021 o 14:00, Grzes napisał: Może i taka kapliczka jest na trasie rajdu. Może i są tam tak poprzycinane drzewa... Ale do tej scenki kompletnie się to nie komponuje. Drzewo koszmarne. Ot wetknięty patyk Wybrałeś sobie trudny motyw - dynamiczny przejazd samochodu i tej dynamiki tu brakuje. No, chyba, że kierowca się zatrzymał i puścił kierownicę, by się przeżegnać... Mówiąc krótko.... koń zdechł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Dodałem dynamizmu w PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi