TM48 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Qz9 napisał: a rysuj sobie, rysuj... ja sobie niczego nie ubzdurałem, obu Sznajderów znam i wiem jak wygląda to o czym ty piszesz w praktyce. niczego nie musze sobie wyobrażać. No właśnie, tyle, że ja nie o nich pisałem twierdząc to co twierdziłem i chyba jasno to wyraziłem. Mam nadzieję, że jak minie sobota wieczorem to percepcja się poprawi. Na razie mamy taką rozmowę: - klimat się ociepla. -nie, wczoraj było zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Wątek o nowościach 1/32 i dwie strony klepania o dopie Maryni... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) Amen Edytowane 6 godzin temu przez India Zdublowanie wpisu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi