skwercio Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 A gdzie twój Sherman ma armatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 A gdzie twój Sherman ma armatę Czy specjalnie czekałeś rok aby zadać to pytanie? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Nie, ledwie się przyłączył do braci na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Zamiast roku, pękły trzy (datowo) Szerman oddał skorupkę, wymodziłem "takiecoś" Szybko i dla zabawy, scenka znikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Sieka! Bardzo mi się podoba. Bardzo ciekawa diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Świetna sprawa- znaczki na tunice malowałeś, czy to jakaś pozostałość po łorhamerze? Bardzo mi się roślinność podprawiona dawką wyobraźni fantastycznej podoba Szkoda, że na tarczy dałeś jakiś mikroherb, ale to twój wybór. Dobra robota, a i sam dostawca podzespołów, czyli krab, też -moim zdaniem- zasłużył na jakiegoś gupika ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Nie no Rafał, przegiąłeś . Rewelacyjna dioramka. I bardzo eee ekologiczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba . A uwagi mam takie same co kolega LordDisneyland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack3236 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Beowulf sie chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Taki klimat jak z filmu "Bardzo dziki Zachód".. właśnie wczoraj był. Twój pomysł i wykonanie świetne. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 REWELACJA Wspaniały pomysł i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Niezły klimat ;) Podoba się. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi