Robert WW Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 W planach podstawka z podłożem. wtedy dalsza praca przy gąskach i układzie jezdnycm. Zobaczymy co wyjdzie . Model czysto z pudła , zadnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Świetnie pomalowany - strasznie mi się podoba - fajnie wycieniowany i pyszne obicia. Po prostu piękny. Jedyne co dość mocno razi, to liny. Szkoda, że nie dodałeś jakiś z kręconego drutu, nawet własnoręcznie zrobione. A jakiej firmy zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Stara Tamiya. Liny zostawiłem -jak pudło to pudło. Fakt , że to nie to samo ale niech zostana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Bardzo ładne te monstrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Zgadzam sie z Reggym świetnr malowanie . Bardzo mi sie podoba super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Pikny Panie model i temat ciekawy nie jakies tam panzerwreki. PS tak zbieram sie za czurczila ale poczekam az bedzie dostepny AFV klubu, a ma byc jakos na dniach - ai widze ze bedzie sie na kim wzorowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Malowanie BDB nie ma się do czego przyczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 super robota piękne malowanie chciał bym kiedyś osiągnąć taka perfekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Faktycznie, malowanie wymiata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Oj, wielki szacunek z takim malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Elegancki modelik... Prezentuje się REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Miodzio centralne!!! Jak takie cudne gąski zrobiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 PANOWIE nie wiem co powiedzieć !!. Dzięki za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 RESPECT super cieniowanie i gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Bardzo ladny model, na niektorych fotkach wyglada jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Świetnie napchane syfku w zawieszenie, gratuluję, tank miodzio, bardzo mi sie podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Świetnie pomalowany - strasznie mi się podoba - fajnie wycieniowany i pyszne obicia. Po prostu piękny. Jedyne co dość mocno razi, to liny. Szkoda, że nie dodałeś jakiś z kręconego drutu, nawet własnoręcznie zrobione. quote] Nic dodać nic ujać - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 powiem wprost.............REWELACJAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Zgadzam się z szanownymi przedmówcami, prezentuje się bardzo ładnie aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Brawo! bardzo podoba mi sie modelik no i oczywiście malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Świetna robota! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Piękny brzydal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi