lesio-69 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 W dniu 2.04.2021 o 22:25, abtb napisał: W sumie trochę krzywo Na zawodach umieść kartkę " ten typ tak ma" , bo wszyscy będą mówili, jak można było tak krzywo skleić model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Maja 2021 Autor Share Napisano 16 Maja 2021 Taka sytuacja: Jeszcze tu i ówdzie się podliże i będzie można kłaść połysk i kalki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Maja 2021 Share Napisano 16 Maja 2021 Nawet jakoś to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Maja 2021 Autor Share Napisano 17 Maja 2021 8 godzin temu, rudy0007 napisał: Nawet jakoś to wygląda Co ja poradzę, że mam dwie lewe ręce. W dodatku bochny takie że lepiej się nadają do przerzucania węgla niż do modelowania Ale wrzuci się do "pieca" to rumieńców nabierze i będziesz pan zadowolony. UB-eki też już zrobiłem ale na razie nie pokazuję, bo mnie ten magik w spiczastej czapce będzie widłami szturchał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 10 minut temu, abtb napisał: Co ja poradzę, że mam dwie lewe ręce. W dodatku bochny takie że lepiej się nadają do przerzucania węgla niż do modelowania Ale wrzuci się do "pieca" to rumieńców nabierze i będziesz pan zadowolony. UB-eki też już zrobiłem ale na razie nie pokazuję, bo mnie ten magik w spiczastej czapce będzie widłami szturchał Pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Maja 2021 Autor Share Napisano 17 Maja 2021 54 minuty temu, Mitrandir napisał: Pokazuj Co? Ręce? Nie żartuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Co ja poradzę, że mam dwie lewe ręce. W dodatku bochny takie że lepiej się nadają do przerzucania węgla niż do modelowania Jak na dwie lewe ręce to faktycznie nie ma się czego czepiać, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2021 Tzw. progres: Po maluchu będę kończył Jeszcze to i owo i będzie finito i może jaka galeryja do kawy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 10 Czerwca 2021 Share Napisano 10 Czerwca 2021 No, no dałeś do pieca ! Bardzo mi się podoba. Tym bardziej, że to rzadko wykonywana wersja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 No to wal tego malucha i kończ, bo ludzie chcą juz poogladac galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2021 43 minuty temu, Moses napisał: kończ, Skończyłem 45 minut temu, Moses napisał: ludzie chcą juz poogladac galerię Jak ocenię i zdecyduję czy model jest jej wart, wtedy dam galerię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 Byle stał prosto a nie kulawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 Będzie stał kulawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 Bardzo ładny model Zastanawia mnie tylko kolor łopat bo Rosjanie raczej nie przemalowuje i większość jest zielona Czy w przypadku wersji A nie powinny również być zielone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 11 minut temu, Mitrandir napisał: Czy w przypadku wersji A nie powinny również być zielone? Kolega sobie wyreguluje odbiornik ewentualnie postawi go w pionie bo coś on przekłamuje kolory. Łopaty są ZIELONE gustownie załoszowane trackłoszem (czyli takim trochę brązowym) . Zieleń wg instrukcji - trzy dni szukałem stosownego koloru. Tak więc uważam to pytanie za zwykłą koleżeńską prowokację bo nie chce ci się iść po wafelka do spółdzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 Po prostu w tym świetle one wydaje mi się brązowe dlatego pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2021 8 minut temu, Mitrandir napisał: brązowe BRĄZOWE? Jak byś napisał, że szare albo coś podobnego to bym zrozumiał ale brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 3 godziny temu, abtb napisał: Będzie stał kulawo Musisz tą fotę dac w galerii i na konkursach bo Cie zjedzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 22 minuty temu, Mitrandir napisał: Po prostu w tym świetle one wydaje mi się brązowe dlatego pytałem A mnie są srebrne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 11 minut temu, Moses napisał: Musisz tą fotę dac w galerii i na konkursach bo Cie zjedzą Pisałem już wcześniej W dniu 4.05.2021 o 21:17, lesio-69 napisał: Na zawodach umieść kartkę " ten typ tak ma" , bo wszyscy będą mówili, jak można było tak krzywo skleić model 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2021 Dziękuję wszystkim za obecność w warsztacie Warsztat zamykam, gdyż skończyłem. Tym samym zapraszam do części drugiej, przedostatniej, w której to już się dzieje - fotki niebawem. I oczywiście zapraszam do galerii gotowego wyrobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi