marcolagu Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 witam, jestem włoskim modelarzem i szukam, czy jest obejście najnowszej wersji lamparta 2 pl. czy wiesz czy są w sieci ?? dzięki za pomoc. PS: przetłumaczone za pomocą Google Translate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 18 godzin temu, marcolagu napisał: witam, jestem włoskim modelarzem i szukam, czy jest obejście najnowszej wersji lamparta 2 pl. czy wiesz czy są w sieci ?? dzięki za pomoc. PS: przetłumaczone za pomocą Google Translate Model 3D https://www.turbosquid.com/pl/3d-models/polish-leopard-3d-model-1309928 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 9 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Dziekuje bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 9 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2021 oprócz filmów i zdjęć dostępnych w sieci mam nadzieję, że uda mi się znaleźć obejście. Czy wiesz, czy jakaś firma dokona konwersji na żywicę w skali 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Osobiście uważam, że konwersją to melodia dalekiej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Widuję 2pl na codzień i patrząc na bryłę już kilka razy mnie kusiło kupić tamkę i przerabiać wieżę no ale chęci i czas... A ten model w 3d to 1:35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Dzień dobry, Tu masz dość dobry walkaround Leopard 2 - Opisy Broni Musisz dojechać prawie do końca strony. To jest nowy walkaround z 2022 roku z nowymi oznaczeniami. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 19 Listopada 2022 przez sas55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 Dopiero teraz widzę wasze odpowiedzi.Dzięki za zainteresowanie!Na szczęście w sieci jest teraz dużo zdjęć lamparta.Chciałbym samodzielnie zbudować tę wersję.Czy wiecie, czy są konwersje w żywicy lub druku 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 jeśli masz jakieś inne zdjęcia, zawsze są mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Obawiam się ze nie znajdziesz innych rysunków niż te Jarosława Janasa, które w celach dyskusji pozwalam sobie zamieścić poniżej. U nas ściśle tajne są rysunki takich gwiazd śmierci jak ciężarówki Jelcz ,więc o oficjalnych rysunkach Leo2PL można zapomnieć. Pozdrawiam Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2023 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 Obecnie pracuje nad elementami do Leoparda 2PL. Masz wiadomość na priv ze szczegółami bro a tutaj wrzucam na zachętę. nie wiem kiedy skończe bo nauka drukowania z żywicy to droga przez mękę. Model czołgu jest jakis z neta dostosowany wymiarami pi razy oko dla poglądu. Elementy są oparte na dostępnych filmach i zdjęciach z neta oraz na podstawie wymairów modelu Italeri Leopard 2A4 1:35. Trzeba będzie do nich potem dorobić jakieś uchwyty i nawiercić otwory wkilku miejscach w pancerzu oraz jakieś drobne korekty pilnikiem tudzież papierem ściernym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Kolejna nadzieję w druku 3D Pisz kiedy Ci się uda to skończyć i ile chcesz za konwersję Edytowane 26 Czerwca 2023 przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 ok jest już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Cześć czołem. jestem już na finiszu. Robię dokumentacje zdjęciową, opisy itd. także jakoś za tydzień, lub dwa wystawie na allegro lokalnie ( ze smartem) komplet, lub jeśli ktoś będzie wolał osobiście albo "na gębę" jeśli nie ma Smarta. Teraz trochę z innej beczki, zaczęła mnie zastanawiać wierność armaty w modelu Italerii, tzn proporcja albo za chuda albo za długa mi się wydaje. Zmierzyłem suwmiarką wnętrze lufy i trochę brakuje. Musze zrobić zdjęcie i porównać w photoshopie proporcje. Ma ktoś z Was jakieś przemyślenia na ten temat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 5 godzin temu, basalowicz napisał: Cześć czołem. jestem już na finiszu. Robię dokumentacje zdjęciową, opisy itd. także jakoś za tydzień, lub dwa wystawie na allegro lokalnie ( ze smartem) komplet, lub jeśli ktoś będzie wolał osobiście albo "na gębę" jeśli nie ma Smarta. Teraz trochę z innej beczki, zaczęła mnie zastanawiać wierność armaty w modelu Italerii, tzn proporcja albo za chuda albo za długa mi się wydaje. Zmierzyłem suwmiarką wnętrze lufy i trochę brakuje. Musze zrobić zdjęcie i porównać w photoshopie proporcje. Ma ktoś z Was jakieś przemyślenia na ten temat? Ile PLN szykować- mam SMARTA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Dokonało się https://allegrolokalnie.pl/oferta/konwersja-leoparda-2a4-do-2pl-skala-135 mogę zejść z ceny o wartość haraczu (10zł) dla allegro, wystawiając nie Kup Teraz a Lokalnie tyle, że nie wiem czy wtedy działa Smart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 6 godzin temu, basalowicz napisał: Dokonało się https://allegrolokalnie.pl/oferta/konwersja-leoparda-2a4-do-2pl-skala-135 mogę zejść z ceny o wartość haraczu (10zł) dla allegro, wystawiając nie Kup Teraz a Lokalnie tyle, że nie wiem czy wtedy działa Smart. Już wykupili- ja też poproszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 A planujesz zrobić w 1:72 bo dwie bym przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 18 godzin temu, OLO napisał: A planujesz zrobić w 1:72 bo dwie bym przygarnął Na razie nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 6 godzin temu, basalowicz napisał: Na razie nie Może będziesz planował dodanie twojej pracy na cultsa ? Na pewno byłoby duże zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basalowicz Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Szakalaka813 napisał: Może będziesz planował dodanie twojej pracy na cultsa ? Na pewno byłoby duże zainteresowanie obawiam się, że trochę mi się to nie będzie opłacało ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi