Kon_Bar Napisano 4 Września 2022 Autor Share Napisano 4 Września 2022 Nie, jest zestawowa. Gruby plastik, ale dosyć dobrze widać wnętrze. W wersji E też planuję zestawową tylko ze spolerowanymi niepotrzebnymi łączeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 5 Września 2022 Autor Share Napisano 5 Września 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Września 2022 Share Napisano 5 Września 2022 Pięknie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 6 Września 2022 Autor Share Napisano 6 Września 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 Coś mi mówi, że szykuje się ekstra patyczak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 Strasznie fajne są modele które tworzy @Kon_Bar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 7 Września 2022 Autor Share Napisano 7 Września 2022 Dziś kupa kombinowania, bo drukarka stara i nie każdy kolor odwzorowuje. Próby z 2-ma, 3-ma kalkami "jedna na drugiej". Efekt... hmm.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 (edytowane) Pracowita nocka.... Najbardziej skomplikowane hamulce, jakie wykonywałem do swoich szybowców Edytowane 8 Września 2022 przez Kon_Bar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Ciekawie wyszło to powiększenie - jak obraz malowany akwarelą. Godzinę temu, Kon_Bar napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 To jest bez skalowania - tak mi smartfon po prostu zrobił fotkę (nie mam efektów artystycznych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 4 minuty temu, Kon_Bar napisał: tak mi smartfon po prostu zrobił fotkę No tak, smartfon wie lepiej, co jego właściciel chce uzyskać na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 8 godzin temu, Kon_Bar napisał: Pracowita nocka.... Najbardziej skomplikowane hamulce, jakie wykonywałem do swoich szybowców No przecież trzeba było coś otworzyć, super robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 (edytowane) Zapraszam do galerii Edytowane 8 Września 2022 przez Kon_Bar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi