sjr Napisano 13 Maja 2021 Share Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Nie wiem czy dobrze widzę ale mam wrażenie, że na ogonie masz odkurz od żółtego koloru. Brudzenia jako tako nie widzę ale wash wyszedł spoko. Edytowane 13 Maja 2021 przez sjr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 Zdecydowanie jest odkurz, ogon do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 14 Maja 2021 Autor Share Napisano 14 Maja 2021 Chyba prawie koniec Pewnie sporo błędów popełnionych, ale spowiedź zrobię przy galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Maja 2021 Share Napisano 14 Maja 2021 Kurteczka, kolorystycznie bardzo fajny , ale te obicia/odrapania (jak zwał tak zwał) są IMHO za duże jak na tę skalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 14 Maja 2021 Autor Share Napisano 14 Maja 2021 Wezmę go na foty to wszystko będzie jak na dłoni widoczne. Ogólnie jak na mój pierwszy model lotniczy o takim skompilowaniu to jestem dość zadowolony. Mniej więcej wiem już w jakiej kolejności co robić, gdzie trzeba się bardziej przyłożyć i na co uważać na przyszłości :) Mając na uwadze ten warsztat następny w kolejce jest uroczy Trzmielik z Eduarda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Maja 2021 Autor Share Napisano 17 Maja 2021 Dla zainteresowanych galeria już gotowa. Żeby nie zaśmiecać wątku galeryjnego, to jeszcze pytanie tutaj - czego najlepiej używać do robienia wszelkiej maści olinowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Ja ostatnio używam rozciągniętej ramki, ładnie w razie zbyt małego naciągu można dociągnąć zgaszona zapałka lub kadzidłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Godzinę temu, toled napisał: czego najlepiej używać do robienia wszelkiej maści olinowania? Włosów W zależności od upodobania znaleźć jakąś blonde, rudą, szatynkę i Skubnąć Jej włoska, dwa ew. szczotkę do włosów zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi