piotrkur Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 17 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Szukam chętnego do przetestowania w promocyjnej cenie Ja to mogę zrobić za darmo-nic nie będziesz musiał mi zapłacić! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 powiało radomiem.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 Zapomniałem o jednej drobnej rzeczy. Zrobiłem taki wstępny zestaw, bardziej jako weryfikację pomysłu niż na razie konkretny produkt, ale sprawdza się więc chyba to rozwinę w pełnowartościowy produkt. Są to mianowicei kształtki do rurociągu ale robionego z rurek(słomek) do napoi. . Byle jaka rurka i próbne złożenie - pasuje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 (edited) patent ciekawy dorób jeszcze jakieś złączki z pokrętłami Edited December 15, 2022 by M.A.V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 3 Author Share Posted January 3 Wszystkiego najlepszego w nowym roku - oby nie był gorszy Ostatnie dni roku były raczej leniwe ale i tak doszło kilka nowości Na początek poprawione labradory, lisy i koty w skalach od 1:72 do 1:25/24 . . . Śruby motylkowe niemieckie - 3 typy, dostępne w 1:35 i 1:25 . . Skrzynie IDF - na razie próbny wydruk: . Żuraw wodny - różne opcje chyba 24 kombinacje jeśli dobrze liczę (3 korpusy, dwa różne kolanka, dwie różne rury, przedłużka itp) Na razie dostępny w 1:25 ale będzie pewnie i 1:35 . . . . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 3 Author Share Posted January 3 Następne to przełączniki/dźwignię/pokrętła do kokpitów: . . . . . . . . . Gumowe złączki w czterech rozmiarach i kilkunastu wariantach: . . . . . . . . . . . I na koniec filtry stożkowe w 1:24 . . . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 3 Share Posted January 3 Przemku, a te "dynksy" do kokpitu to w jakiej skali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 3 Author Share Posted January 3 8 minut temu, Slawek_26869 napisał: Przemku, a te "dynksy" do kokpitu to w jakiej skali? Najbardziej pasują do 1:32 i ewentualnie 1:24 Złączki natomiast od 1:48 przez 1:32 a największe nawet do 1:18 A do jakiej skali szukasz - albo jaki wymiar cię interesuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 3 Share Posted January 3 39 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: A do jakiej skali szukasz - albo jaki wymiar cię interesuje? Póki co tak informacyjnie pytam , a że tak jeszcze dopytam: I-/II-wojenne czy współczesne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 3 Author Share Posted January 3 (edited) 2 minuty temu, Slawek_26869 napisał: Póki co tak informacyjnie pytam , a że tak jeszcze dopytam: I-/II-wojenne czy współczesne? Zależy które. Pierwsze dwa bardziej współczesne pstryczki Kolejne dwa to mogą być i współczesne i 2WŚ Reszta to bardziej 2WŚ i częściowi 1WŚ A jak szukasz jakiegoś wzoru to daj znać - coś się wymyśli Edited January 3 by Przemek Przybulewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 3 Share Posted January 3 Oki, jakby co to się odezwę na PW. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 3 Author Share Posted January 3 2 minuty temu, Slawek_26869 napisał: Oki, jakby co to się odezwę na PW. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź NIe ma problemu - zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted January 19 Share Posted January 19 Przemku, czy dobrze pamiętam, że masz sklep interntowy? Możesz napisać jego adres? (sugeruję wrzucić sobie w podpis). Trudno przegrzebywać strona za stroną ten wątek, tym bardziej że część asortymentu nie ma zdjęć. Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 19 Author Share Posted January 19 12 minut temu, socjo1 napisał: Przemku, czy dobrze pamiętam, że masz sklep interntowy? Możesz napisać jego adres? (sugeruję wrzucić sobie w podpis). Trudno przegrzebywać strona za stroną ten wątek, tym bardziej że część asortymentu nie ma zdjęć. Michał Tak, mam - już dodałem do stopi - dzięki Przy okazji podam kilka informacji Sklep internetowy: emp3d.eu Allegro: emp3d Facebook: emp3d W sklepie jest ponad 3000 produktów a wiele z nich jest dostępnych w kilku opcjach, allegro nie pozwala na taką wariantowość dlatego czasami produkty na allegro są podwójnie lub potrójnie wystawione (w różnych kategoriach) Jednakże Allegro wprowadza co chwilę nowe opłaty, opłata za wystawienie przedmiotu (5gr za każde 10 dni), prowizja od sprzedaży (7-9%),doszedł abonament (minimum 49zł) oraz koszty związanymi z przesyłkami typu SMART gdzie opłata za nie przerzucona jest na Sprzedawcę (darmowa to przesyłka jest dla kupującego) To wszystko spowodowało, że znacząco ograniczyłem ilość aukcji bo z 3500 produktów na 1500 (płaciłem ponad 500zł miesięcznie tylko za wystawienie przedmiotów), poza tym cena na Allegro jest już wyższa części produktów a docelowo będzie na wszystkich produktach (oczywiście porównując do sklepu). Uff, po tym przydługim wstępie, chciałbym prosić, zakomunikować, wyjaśnić, że członkowie forum nadal mają rabat od cen w sklepie, ale: - jeśli planujesz zakup do mniej więcej 80 złotych, a masz SMARTa, kup na allegro - wyjdzie Cię taniej (nawet jeśli dam 20% rabatu, to nie przesyłka u mnie kosztuje 16zł czyli tyle co rabat), korzystniej dla ciebie wychodzi allegro - kiedy planujesz zakup powyżej 80zł lub przedmioty które chcesz są w sklepie ale nia na allegro, daj mi znać, albo dodam ten przedmiot do Allegro, albo załatwimy to bezpośrednio - generalnie, planując zakup bezpośredni, prosiłbym o rejestrowanie się w sklepie i dodawanie interesujących was przedmiotów do koszyka, i wtedy z gotowym koszykiem (albo screenshotem albo info jaka kwota) uderzacie tutaj do mnie. Proszę nie piszcie że chcecie skrzynkę bo mam ich kilkadziesiąt szanujmy swój czas, bo anim ja dopytam o co chodzi to dawno byście znaleźli to w sklepie - i chyba ostatnie, nadal realizuję druk na zlecenie, z tym nie ma problemu. Niestety ostatnio czas mnie tak ogranicza, a mam jeszcze kilka zaległych projektów że chwilowo na czas nie określony zawieszam przyjmowanie zleceń na projekty, chyba że coś naprawdę prostego i szybkiego. Druga sprawa że casami taniej i prosciej kupić gotowy plik do druku, niż robić coś od postaw. W razie pytań/wątpliwości zapraszam do kontaktu - kto kupował, ten wie, że przedkładam jakość i zadowolenie klienta ponad zarobek. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted January 19 Share Posted January 19 w sklepie tylko po polsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 19 Author Share Posted January 19 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: w sklepie tylko po polsku? Nie, jest też wersja angielska: https://emp3d.eu/en_US/index Wszystkie kategorie, produkty (no może z małymi wyjątkami) są po angielsku Trochę inne zasady wysyłek i płatności, i mogą być braki w automatycznych mailach czy stronach informacyjnych, ale wszelkie braki i błędy staram sie an bieżąco korygować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 19 Share Posted January 19 4 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Tak, mam - już dodałem do stopi - dzięki Przy okazji podam kilka informacji Sklep internetowy: emp3d.eu Allegro: emp3d O, i to jest Przemku bardzo dobra informacja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 31 Author Share Posted May 31 Helloł, Wrzucam kilka(dziesiąt) zdjęć z ostatnich tygodni. Od najnowszych koła T-55 w 1:35 i 1:25 . Grantaty 40mm - 3 typy plus łuski w 1:16, 1:25 i 1:35 . . . . . . . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 31 Author Share Posted May 31 (edited) Amunicja 5cm (50mm) do L/42 i L/60 (KwK38, KwK39 i PaK38) Do tego skrzynie drewniane i metalowe Skale 1:72, 1:48 i 1:35 . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edited May 31 by Przemek Przybulewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 31 Author Share Posted May 31 Skrzynie drewniane na rakiey 2,75" Hydra, Skrzynie radzieckie na zapalniki artyleryjskie . Rozdzielacze do anten IDF - podeyncze, podwójne i same elementy podstawowe . . Koła napinające do T-55 - skala 1:25 i 1:35 . Kanistry radzieckie 15 i 20l . Kanistry brytyjskie 1gal i 2 galony . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 31 Author Share Posted May 31 Łopata-szufla, róznego rodzaju widły . . . Wiadra drewniane - 3 typy . . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts